Ha és amennyiben van Isten, miért érdeke, hogy a többség ne higgyen benne és a pokolra kerüljön?
Figyelt kérdés
Miért nem ad egy egyértelmű, tudományosan bizonyítható bizonyítékot? (ezt a szóismétlést most nem tudom kikerülni)
Ha mindenható Isten, ezt is megtehetné.
2018. okt. 19. 10:43
21/25 anonim válasza:
#19: Szerintem keress inkább egy másik helyet a térítésre.
23/25 anonim válasza:
Én mondjuk nem vagyok hívő, de az ateisták bőven kisebbségben vannak Magyarországon is meg a világon is. A Biblia szerint pedig pont hogy kevés az IGAZ hívő ("keskeny az út és szűk a kapu", így fogalmaz Jézus).
24/25 Vree válasza:
^Ez igaz, csakhogy ennek a többsége nem keresztény :D Az arányok világméretben valahogy így állnak:
33% keresztény, 24% iszlám hívő, 16% nem hívő/ateista, 15% hindu, 7% buddhista, 5% hagyományos kínai, és ezt követik a különféle kisebb regionális vallások.
Csak sokan elfelejtik, hogy a "keresztény" és "ateista" mellett ott van a sokkal nagyobb "egyéb vallás" tábor.
25/25 világvége1 válasza:
Egy ateista is kerülhet a mennybe, ha jó – de a jók egy idő után felveszik a kapcsolatot Istennel. A gonoszok kerülnek a pokolba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!