Isten miért teremtette ilyen elképesztően nagyra az univerzumot?
Hugh Ross:(csillagász) Creator and Cosmos...
"Mert csak így alakulhatott ki az élet, pont akkora tág amekkorának lennie kell..."
Akit érdekel nézzen utána. Na Ő is hisz, mert a tudomány is bizonyítja Isten létezését...sőt nyisd ki a periódusos rendszert...az is Istenre ad bizonyítékot.
1-es: "Mert csak így alakulhatott ki az élet, pont akkora tág amekkorának lennie kell..."
Ez elég semmitmondó válasz ettől csillagásztól.
tgt azt el tudod képzelni, hogy na, akkor itt a vége az univerzumnak, hogy ne érezzék olyan nagynak.
Végtelen - és milyen érdekes, hogy a kicsi ember képzeletével átfogja, megérti, beszél róla, verset ír róla - ha maga a "miért" nem is megválaszolható.
A tudat is végtelen.
"1-es: "Mert csak így alakulhatott ki az élet, pont akkora tág amekkorának lennie kell..."
Ez elég semmitmondó válasz ettől csillagásztól
Idézetet tettem be, ..de ha bemásoltam volna többet akkor se hinnél!
Ha nem láttad ott a 3 pont..tehát folytatódik...de nem volt kedvem szenvedni, mert aki megérti az megérti aki nem az 1 oldal után is a kifogásokat.
Gondolom távol állsz a csillagászathoz, de a tudóst tudod kritizálni...Gratulálok!
"Hogy ne érezzük benne bezárva magunkat."
Na nehogy már azt akard bemesélni nekünk, hogy ha a világegyetem mérete a Tejút galaxisra korlátozódna, akkor bezárva éreznéd magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!