Ti is úgy érzitek, hogyha lenne isten, akkor nem élhetne ennyi barom a földön?
Igen.
Például az istennek se teszik a vallásos kérdéseket a VALLÁS kategóriába.
Az emberiség egy része hisz Istenben, szerintük így is van még Isten. A másik része nem hisz benne, szerintük nincs is Isten.
Nélküle lett ilyen a világ, vagy még élt, amikor elkezdődött ez a dolog?
Mert ha az utóbbi, akkor mindegy a válaszom.
Tudom-tudom egy s..fej vagyok ezért a megnyilvánulásért, de isten maga is egy barom a bibliában, szóval így elég sok értelme van a sok barom embernek.
Ott volt pl a "Noé bárkája eset", amikor isten annyira rühellte az összes bűnös gyerekét, hogy konkrétan mindenkit kinyírt egy család kivételével.. Én is rühellek sok embert, de annyira nem vagyok szociopata hogy mészárlásban gondolkozzak.
Vagy amikor megkérte Ábrahámot, hogy nyírja ki a saját fiát, hogy ezzel bizonyítsa a hűségét, aztán az utolsó pillanatban lefújta az egészet. Mégis ki csinál ilyet lol...
Vagy leküldte a földre a gyerekét csak azért hogy megkínozzák és megöljék, mert csak így lehetett megnyitni a mennyek kapuját.
Kapásból tudnék mondani vagy 8 embert, aki jobb munkát tudna végezni istennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!