A Bibliában levő meséket hogy lehet komolyan venni!?
"Ezt azért írod, mert nem ismered a mennyet. "
Értem. Mond csak te hányszor jártál ott?
esetleg
Valaki ismerősöd mesélt róla?
esetleg
Valaki olyan írt róla beszámolót, aki járt ott?
-----
"De a tett attól még ugyanúgy megtörtént!"
"Meg, de a kárpótlás meghaladta a tett következményeit. Ez olyan, mintha valaki elvesz tőled 1 millió Ft-ot, majd 10 perc múlva ad 10 milliót."
Csakhogy, ha neked nem is tűnt fel, nem PÉNZRŐL van szó a történetben, hanem valakinek a GYERMEKEIRŐL!!!!!
A szülő fájdalmát, aki elveszíti gyermekeit mered pénzveszteséghez hasonlítani?
Tényleg nincs benned a fanatizmuson kívül egy cseppnyi emberi érzés???
Rendben, én itt befejeztem!
ILYEN emberrel (erősen kérdőjeles) részemről nem tartom érdemesnek a további eszmecserét!
"Értem. Mond csak te hányszor jártál ott?"-kérded.
Egyszer sem, de olvastam egy hiteles könyvben (Biblia) róla, hogy ott eltűnik minden fájdalom. Jób könyvét nem hitetlenül olvastam, hanem bibliai világnézettel, így meggyőződésem, hogy Isten mindenkit megvigasztal a mennyben, aki oda kerül, ez nem fanatizmus, hanem alap bibliai hit.
"Tényleg nincs benned a fanatizmuson kívül egy cseppnyi emberi érzés???"
De van, családos ember vagyok, nagyon szeretem a gyermekeimet. A következtetésed rossz volt, amellyel ehhez a fals kérdéshez jutottál. Jób nem veszítette el a gyermekeit, legfeljebb átmeneti időre, ezt kellene felfognod, nem az érzelem bajnokaként fellépni, és minden hittel rendelkező embert fanatikusnak bélyegezni. A beszűkült világnézeted a probléma.
Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!