Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az én lelkem még a sátánnak...

Az én lelkem még a sátánnak sem kell?

Figyelt kérdés
Szívesen eladnám neki földi javakért, de valószínűleg semmit nem ér, mert még nem jelentkezett érte...
2018. szept. 27. 17:33
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Inkább legyél ateista
2018. szept. 27. 17:34
 2/40 Mansour ***** válasza:
Ha ez így működne, nagyon sok gazdag ember lenne a világon.
2018. szept. 27. 17:39
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha szorítkozunk a vallásra, akkor miért lenne különleges a lelked bármilyen "gonosz entitás" számára?

Van pár milliárd lélek a földön.. rengetegen eladnák a feléért is a lelkület, mint amit te kívánsz..

Van a folyóban egy csomó kavics.. a kavicsokat senki sem veszi ki, de ha arany van benne, azt azonnal kiveszik, ölnének is érte.

A lelked a példában egy kavics. Élj aranyhoz méltóan és talán megkapod a lehetőséget. :)

2018. szept. 27. 17:39
 4/40 Mansour ***** válasza:
100%
Amúgy meg minek adna bármit a lelkedért, ha anélkül is meg tudja szerezni?
2018. szept. 27. 17:40
 5/40 anonim ***** válasza:

Pontosan.

A Bibliában az áll, hogy annak idején az angyalok harmada csatlakozott a sátánhoz. Ennyien követik akkor, ha felfedi magát és a szándékait. Valószínűleg az embereknél is hasonló lenne a helyzet.

Míg most szerinted az emberek hány %-a kerül a pokolba?

Akkor meg hülye lenne magát felfedni, nem?

2018. szept. 27. 18:06
 6/40 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, hogy már az övé, ezen nem gondolkoztál el?
2018. szept. 27. 19:23
 7/40 A kérdező kommentje:

@19:23

akkor nem ártana ha kicsengetné érte az árát. :D

2018. szept. 27. 19:25
 8/40 anonim ***** válasza:
55%
Miért? Ha valami a tiéd, azért te szokták még pluszba fizetni? Lehet másként látjuk a dolgokat, de én csak akkor fizetek valamiért, ha éppen veszem. Ha van egy TV készülékem, azért minek fizessek újra? Főleg ha ingyen megkaptam ajándékba.
2018. szept. 27. 19:28
 9/40 A kérdező kommentje:
Még nálam van a tulajdoni lapja.
2018. szept. 27. 19:32
 10/40 anonim ***** válasza:

8-as:

A Biblia szerint Sátannal leher üzletelni.

Emlékezz arra, hogy amikor felvitte Jézust a nagy hegyre ott is üzletet akart vele kötni:

Leborul elé, cserébe megkapja a világ minden országát. Vagyis a valamit-valamiért elv működik nála. 🤣🤣🤣

2018. szept. 27. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!