Melyik a rosszabb, a vallási fanatikus vagy a sátánisták?
Én személy szerint nem kedvelem egyik szélsőséget se, de a sátánisták nem akarják rámtukmálni az ő meggyőződéseiket, míg a vallási fanatikusok kategotikusan jelentgetnek ki dolgokat és gyűlölettel vannak azok iránt akik nem vallásosak.
De ez az én véleményem.
Azért tettem fel a kérdést, nem?
Ha az egyik jobb lenne a másiknál egyértelműen, akkor a kérdésnek se lett volna értelme
Tessék ennyit ér egy boszorkány és magát sátánistának való Isten emberével szemben, egy szabadításkor:
https://www.youtube.com/watch?v=gOprZJ2CbR0
Lehet szórakozni, olyannal amiről lila gőzőtök nincs, de azért brahiból nagyon jó tolni ezt a kérdést. Csak éppen nem tudjátok mivel játszotok. Ugyanis ez a fajta műsor nem csak Afrikában van, hanem a világ számos országában is, még itt Magyarországon is.
13+
Ez a nő megtért, és vizkeresztsége volt, utána azonnal szabadításra került. Érdemes látni mi nyilvánul meg rajta keresztül. Gondolom amikor jósoltatsz ezt az arcát a jósnak nem látod. Ugyan akkor mindenki látja, ha Jézus nevében lépsz egy ilyen sátánista felé.
Te el is hiszed amit mondasz?
Te tipikus vallási fanatikus vagy.Na legalább az egyik fél képviselteti magát.☺
Jézusom... 😂😂😂😂
Ezt az értelmi szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!