Ha a rossz, a gonoszság Isten hiánya, akkor mi a helyzet azzal a rengeteg emberrel akik nem hisznek Istenben, mégsem gonoszak?
39
Közbevetes, mert az imént lemaradt:
TÖBBEDSZER használod, hogy "ugyan olyan". Nos, EZ már nem elütés, hanem konzekves helyesírási hiba. Csaxólok.
:))))
43
Nem vagyok történész, ezt honnan vetted? Drogozol?
Látom, elfogyott az érv. Most jön a szójjunkbe', ezen a nívón ez így szokás.
Nem én írtam azt a hozzászólást, ugyanis, talán meglep, de számos hozzászóló van időszakosan azonos százalékkal.
Úgyhogy képzelegj csak tovább.
Fogalmam sincsen arról, miről beszélsz ismételten. Érdemes lenne rendet raknod a fejedben, ha megy.
A sértegetésí kísérleteid pedig leperegnek, mert mindig az számít, ki mondja. Jelen esetben senki.
Hülyeség a kérdés. Meg kellene már tanulni azt, hogy nem a vallás vagy annak a hiánya a lényeges. Ti hívők higyjetek addig, ameddig nem ártotok másnak ezzel és ameddig nem akarjátok rátukmálni másra a hiteteket. Mi a ateisták meg szimplán ignoráljuk a vállásokat és éljük ugyanúgy az életét ahogy ti, csak nekünk nem határoz meg semmit semmilyen vallás. Attól még lehetünk mi is jó emberek, mert a lényeg mindig a tettek.
Szóval attól, hogy valaki nem hisz semmiben, DE példás és erkölcsös életet él, attól még az az ember JÓ hiába nem hisz semmiben. Ezt kéne felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!