Halgathatok death/black stb. metált ha vallásos vagyok?
Figyelt kérdés
A keresztény vallásra gondoltam!2010. jún. 20. 18:51
11/17 anonim válasza:
"mindent szabad nekem, de nem minden hasznos. Mindent szabad nekem, de nem fogom hagyni, hogy bármi is a hatása alá vonjon" 1korintusz 6:12 vagyis: ha a biblia alapvető értékei között van a : szeretet öröm béke hosszútűrés kedvesség jóság hit szelídség önuralom (galácia 5:22) akkor vajon az olyan zeneszámok, melynek témái: paráznaság, tisztátalanság, gátlástalan viselkedés, bálványimádás (pl a pénz istenítése)spiritizmus, ellenségeskedések, viszálykodás, féltékenység, haragkitörés, perlekedés, irígykedés, italozós tivornyázások, dorbézolások" efézus 5:19 és az ocsmány beszéd vajon hasznos lehet egy olyan személynek, aki keresi a Teremtőt? valójában ha ilyeneket teszel, e világ istenének kedvét keresed, aki sátán. azonban ő el lesz pusztítva, vele együtt a kívánságai is. "te azonban maradj meggondolt" tanácsolja pál.
13/17 Jani Fater válasza:
Hát,ha én lennék Isten,a black metalnak nem örülnék.
Nem tudom,Isten minek örülne vagy sem.
Ha mélyebb tartalmú zenére vágysz,hallgass Death-et,legendás banda,a Human albumtól felfele,de hidd el,rengeteg metal interjút olvastam,a zenekarok kb fele mindig is tagadta,hogy ő maga sátánimádó lenne(még olyan hirhedt zenekar is,mint pl a Slayer frontembere)
Én is szeretem a metalt,és Istennel sincs semmi bajom.
Üdv:Jani
15/17 anonim válasza:
"Csak gondolkozom, hogy valóban "megéri-e" vallásosnak lenni!"
Ha már ezt kérdezed/állítod már régen rossz olyan dolgokról kell lemondanod amiket jónak tartasz valóban azok rosszak.
Személyes tapasztalat.
Egyébként megéri, ha az igazságot és a szeretetet keresed akkor megéri.
16/17 anonim válasza:
Isten azt szeretné a legjobban, ha te is tudnál helyesen írni.
17/17 A kérdező kommentje:
neked meg a k*rva anyádat! :D
2010. okt. 13. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!