Halgathatok death/black stb. metált ha vallásos vagyok?
Figyelt kérdés
A keresztény vallásra gondoltam!2010. jún. 20. 18:51
1/17 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg, hogy vallásos vagy?
2/17 A kérdező kommentje:
Csak gondolkozom, hogy valóban "megéri-e" vallásosnak lenni!
Csak annyiban, hogy érdekelnek a különböző vallások
2010. jún. 20. 20:01
3/17 anonim válasza:
ha ilyen haszonkereső vagy, akkor nincs értelme hinned. Az egész életedet a hit köré kéne tenne önzetlen, gondolkodásmódod is a hit köré kell tenned, le kell mondanod sok mindenről. És a halál pedig pont Isten ellentéte, és a zenének óriási hatalmat gyakorol az ember agyára, így vagy a vallást, vagy a zenét teszed a centrumba, nem mindegy.
4/17 A kérdező kommentje:
ez oké csak azt szeretném tudni, hogy ez valóban ellenkezik-e a vallásosággal? Vajon isten ezt helytelenítené?
2010. jún. 20. 21:17
5/17 anonim válasza:
végülis van keresztény deathmetál is :D
6/17 anonim válasza:
akkor ha a zenét Isten fölé helyezed; csak akkor.
7/17 A kérdező kommentje:
As I lay Dying? az mitől keresztényi? mer a szövegvilág leginkább SP-re emlékeztet :D
2010. jún. 20. 22:03
8/17 anonim válasza:
Persze hallgathatsz, én is azt teszem, mindamellett hívő vagyok.
9/17 anonim válasza:
tartod magad annyira intelligensnek,hogy zenekarok a gondolkodásodat ne befolyásolják negatív irányba? ha igen,akkor hallgass olyan zenét amilyen tetszik,légy önmagad.attól még vallhatod magad kereszténynek.nem kell mindentől besz..rni...vigyázz mert a gitárszólókat maga Lucifrank Satana írta és a végzet pengetőjével játszotta fel az albumokra visszafelé...:-)
10/17 anonim válasza:
Inkább a metal, mint a vallás. A zene ad, a vallás elvesz. Mindenkitől mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!