Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Halgathatok death/black stb....

Halgathatok death/black stb. metált ha vallásos vagyok?

Figyelt kérdés
A keresztény vallásra gondoltam!
2010. jún. 20. 18:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg, hogy vallásos vagy?
2010. jún. 20. 18:59
 2/17 A kérdező kommentje:

Csak gondolkozom, hogy valóban "megéri-e" vallásosnak lenni!

Csak annyiban, hogy érdekelnek a különböző vallások

2010. jún. 20. 20:01
 3/17 anonim ***** válasza:
ha ilyen haszonkereső vagy, akkor nincs értelme hinned. Az egész életedet a hit köré kéne tenne önzetlen, gondolkodásmódod is a hit köré kell tenned, le kell mondanod sok mindenről. És a halál pedig pont Isten ellentéte, és a zenének óriási hatalmat gyakorol az ember agyára, így vagy a vallást, vagy a zenét teszed a centrumba, nem mindegy.
2010. jún. 20. 21:16
 4/17 A kérdező kommentje:
ez oké csak azt szeretném tudni, hogy ez valóban ellenkezik-e a vallásosággal? Vajon isten ezt helytelenítené?
2010. jún. 20. 21:17
 5/17 anonim ***** válasza:
végülis van keresztény deathmetál is :D
2010. jún. 20. 22:00
 6/17 anonim ***** válasza:
akkor ha a zenét Isten fölé helyezed; csak akkor.
2010. jún. 20. 22:02
 7/17 A kérdező kommentje:
As I lay Dying? az mitől keresztényi? mer a szövegvilág leginkább SP-re emlékeztet :D
2010. jún. 20. 22:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze hallgathatsz, én is azt teszem, mindamellett hívő vagyok.
2010. jún. 20. 22:15
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
tartod magad annyira intelligensnek,hogy zenekarok a gondolkodásodat ne befolyásolják negatív irányba? ha igen,akkor hallgass olyan zenét amilyen tetszik,légy önmagad.attól még vallhatod magad kereszténynek.nem kell mindentől besz..rni...vigyázz mert a gitárszólókat maga Lucifrank Satana írta és a végzet pengetőjével játszotta fel az albumokra visszafelé...:-)
2010. jún. 22. 20:16
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Inkább a metal, mint a vallás. A zene ad, a vallás elvesz. Mindenkitől mást.
2010. jún. 23. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!