Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha nem leszek én is Tanú,...

Ha nem leszek én is Tanú, akkor elpusztulok?

Figyelt kérdés

Szóval ha nem válok minnél hamarabb teljesértékű hithű Jehova Tanújává akkor armagedonkor meghalok?

Csak mert megbízható forrásból azt hallottam, hogy most ezt fogjátok prédikálni. Új világosság jött?

2018. júl. 29. 16:04
1 2 3
 21/24 KZitus ***** válasza:

Lukács 23:8,9

Heródes nagyon örült, amikor látta Jézust, mert már jó ideje látni akarta, mivel sokat hallott róla, és remélte, hogy Jézus mutat neki valamilyen jelet. És hosszasan kérdezgette őt, de ő semmit sem válaszolt neki."

2018. aug. 29. 18:11
 22/24 anonim ***** válasza:

én arról vagyok meggyőződve legjobban ahogy egyre több jehovista hozzászólást látva, hogy

a jehova tagok igazi tragédiája az ,hogy

1000 tagja közül kb. mindig csak max 1 tag van aki valóságban igazán vallásos is,

és tényleg hisz a Teremtőben avagy Jézusban

és egyáltalán olvasta is a bibliát. a többi tag a tömeg az NEM!

a többi jehovista tag bibliát olvasva is csak nyomokban pár lapjában látott esetleg olvasott egész életeben.

és bármelyik pillanatban bármilyen más vallásra és hitrendszerre át lehet programozni az agyát mert fogékony a tudatlansága miatt.

tehát a jehovisták többsége az nem is vallásos még véletlenül sem,

hanem csak agyilag manipulált, aki majomként majmolja azt amit neki beadtak.

2018. aug. 30. 04:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia. Nem, nem feltétlenül pusztult el ARMAGEDDONKOR. Az, hogy tanú á keresztelkedsz nem jogosít fel az örök életet, pusztán az, hogy alámerítenek nem ad neked mellvértet, mencsvárat a pusztulással szemben. Ha egy tanú nem él tiszta életét, amilyet Isten el ár, azaz nem is törekszik megfelelni Isten szavának akkor ugyanolyan kárhozatra ítélt mint egy sorozatgyilkos. De bármely tiszta szívű kereszteletlent Isten kegyeibe fogad. Ha a szíve tiszta, Isten megmenti. Sajnos van egy szeparatista "szekta" akik magukat Igaz hitű Jehova tanúinak nevezik a 70es évektől, s ők hírdették 1975-ben a világvégét. Ekkor dobták ki őket a tanúk közül s ekkor alapították meg saját, szélsőséges nézetükkel a szektát. Ők a radikálisok akik szélsőséges nézeteket vallanak és úgy tartják valaki a keresztség által nyer üdvözülést. Olyan ez mint az a mondás hogy "nem a szüléstől lesz valaki anya" azaz attó még nem leszel az, csak akkor ha anyai érzelmei is vannak és úgy is viselkedsz
2019. aug. 31. 23:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Idióták,,,én az anti jeho,,,,,,
2019. szept. 1. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!