Ha nem leszek én is Tanú, akkor elpusztulok?
Szóval ha nem válok minnél hamarabb teljesértékű hithű Jehova Tanújává akkor armagedonkor meghalok?
Csak mert megbízható forrásból azt hallottam, hogy most ezt fogjátok prédikálni. Új világosság jött?
Lukács 23:8,9
Heródes nagyon örült, amikor látta Jézust, mert már jó ideje látni akarta, mivel sokat hallott róla, és remélte, hogy Jézus mutat neki valamilyen jelet. És hosszasan kérdezgette őt, de ő semmit sem válaszolt neki."
én arról vagyok meggyőződve legjobban ahogy egyre több jehovista hozzászólást látva, hogy
a jehova tagok igazi tragédiája az ,hogy
1000 tagja közül kb. mindig csak max 1 tag van aki valóságban igazán vallásos is,
és tényleg hisz a Teremtőben avagy Jézusban
és egyáltalán olvasta is a bibliát. a többi tag a tömeg az NEM!
a többi jehovista tag bibliát olvasva is csak nyomokban pár lapjában látott esetleg olvasott egész életeben.
és bármelyik pillanatban bármilyen más vallásra és hitrendszerre át lehet programozni az agyát mert fogékony a tudatlansága miatt.
tehát a jehovisták többsége az nem is vallásos még véletlenül sem,
hanem csak agyilag manipulált, aki majomként majmolja azt amit neki beadtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!