Hogyan bizonyítható az, hogy valaki ateista?
Kérdező: "Ha én nem hiszek a mikulásban akkor én mi vagyok?"
Azt nem tudom (még sose láttam Mikulásban nem hívőt, így nem is tudom, hogy az milyen), hiszen éppen most bizonyítottad az erős tagadásoddal, hogy hiszel benne.
Ismered a mondást, nem?: Az hit nagy hegyeket mozgat meg, de a hit megtagadása még nagyobbakat!
Ezt én mondom neked, maga a Mikulás Télaprófétája! Bezony...!
Én is ezt kérdeztem magamtól, utolsó válaszoló!
Ez az egész téma csak szájf.sás, logorrhea, vihar egy pohár vízben...
Szóval akkor mégiscsak én vagyok Napóleon!
Eddig nem voltam tutira biztos benne, úgy gondoltam, fele, fele, vagy az vagyok, vagy nem, de a kérdező meggyőzött.
Miért írsz ki kérdést?
Mert kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan bizonyítjátok, azt, hogy valaki ateista.
Több, mint negyven választ kaptál,de úgy látszik, nem tudsz olvasni, vagy oda sem figyelsz, hogy mit írtunk.
Mi a búbánatot szeretnél még hallani?
@47: Azt hogyan bizonyítod, hogy valakinek a kék a kedvenc színe?
- Te Józsi, melyik a kedvenc színed?
- A kék!
- Nono, nem úgy van az ám! Bizonyítsd is be!
- ??? (Ennek elment az esze, de inkább megpróbálom bebizonyítani, hátha még harap is, oszt ragályos.) Nézd meg itt van x, y és z cuccom, mind kék.
- Na persze, biztos csak azért, mert tagadod, hogy valójában a piros a kedvenc színed. És csak azt tagadhatod, ami igaz is, szóval le is buktattad magad!
- Ömm oké. (Szép lassan hátráljunk, csak semmi hirtelen mozdulat, majd biztos távolba érve hívom a mentőket.)
Nagyjából itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!