A vallásos emberek hogy érnek rá, hogy azok legyenek?
Én folyamatosan rohanok mindenhova és mindig elfoglalt vagyok. Ha nem meló, akkor valami mást csinálok. A héten délutános vagyok, most keltem fel, mert 14-24 között dolgozom. Most éppen autókat nézek neten, mert akarok venni egyet és főzök, de ha megvagyok, akkor rohanok is dolgozni és megint ki van töltve az egész napom. Örülök neki, ha van egy kis szabadidőm, és mehetek futni, netezhetek vagy a kertet gondozhatom.
El nem tudom képzelni, hogy valaki hogy ér rá arra, hogy még pluszban vallásos is legyen.
Úgy érnek rá hogy erre szánnak időt. Ez kb. olyan mintha azt kérdeznéd hogy a szülők hogyan érnek rá foglalkozni a saját gyerekükkel!
Te hogyan érsz rá keresgetni a neten autó hirdetéseket? Teljesen érthetetlen! Nekem nincs rá időm hogy ilyesmit keresgéljek! (mondjuk én nem is akarok autót venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!