Szent István, hogy kaphatta meg a szent jelzőt?
Amikor elfogynak az érvek, és be kellene látni a tévedést, belántni, elnézést kérni, és a szervezettel szembe nézni, akkor a Jehova tanúja csak annyit mond, "Te tudod" Nem látod Livingwitness, hogy ezzel megerősíted azt, hogy a szervezeted téved?
A te igazságod egy szervezet igazsága, amely a rövid történelme során számtalanszor elbukott Isten próbája alatt. Mit gondolsz, Isten mit gondol például azokról az erkölcstelen, szörnyű esetekről, amikor ti az állítólagos Isten "kiválasztott népe" nem értesítettétek a hatóságokat gyerekmolesztálás, és hasonló fertők megtörténte után? Mit gondolsz Opendoor, mi lesz a ti ítéletetek? Mit gondolsz, milyen büntetést érdemelnek azok, akik a saját önigazulásukat hangoztatva, beteg, aberált embereket rejtegetnek, és védenek a hatóságok elől? Mit gondolsz, mekkora árat kell majd fizetnetek, a tönkre tette családokért, a lelkileg megnyomorított emberekért? Mit gondolsz, te megúszod? Mit gondolsz, te, aki egy ilyen szervezetet képviselsz, majd vígan megúszod? Szerencsétlen tanúk, akik a házaikat, telkeiket, mindenüket oda adták, az olyan elmebetegek tanácsára, mint te, akik megbíztak a vezetőitekben, majd csalódtak, aztán a vezetőitek undorító módon, még kijelentette, hogy nem a vezetés hibázott, hanem a túl lelkes tanúk. Nem undorodsz magatoktól? Komolyan nem nézel tükörbe? Nem undorodsz, amikor a szituációs gyakorlatokon, jót nevettek más embereken?
Undorítóak, és ítéletre méltó minden tanú. Még szerencséd, hogy a törvény szigorú. Én pogány vagyok, amennyire a mai világban lehet a viking hitvilágot követem, a harcosok útját, és örömmel nézek szembe bármivel is ha tévedek, és elbukik a hitem, de te? Te hogyan akarsz gyenge ember szembe nézni bármivel? Az ilyen emberek, mint ti az én hitemben, nem érdemlik meg az életet. Becstelenek, és tisztátalanok vagytok, amit álszentséggel palástoltok. Hányingerem van tőletek.
Semmilyen módon nem értek egyet a kereszténységgel, függetlenül, hogy 5 évig voltam vallás történész. De ti, Jehova tanúi, ti vagytok a legképmutatóbb, legvisszataszítóbb tévelygők mind közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!