Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szent István, hogy kaphatta...

Szent István, hogy kaphatta meg a szent jelzőt?

Figyelt kérdés
Hogy lehet valaki szent azok után, hogy ilyen barbár tetteket hajtott végre mint Vazul megvakítása vagy a fülébe ólmot öntetett. Tudom az utóbbi lehet, hogy csak legenda, de ha csak az első tett is igaz az már bőven elég szerintem, hogy a szent címet ne érdemelje ki.

2018. júl. 8. 17:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Kifogyott szegény az érvekből, mert mint kiderült, itt is alaposan átírták saját fordításukat. Betettek pár olyan szót, ami sosem volt ott eredetileg. Van ilyen néha.
2018. júl. 9. 23:04
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elfogynak az érvek, és be kellene látni a tévedést, belántni, elnézést kérni, és a szervezettel szembe nézni, akkor a Jehova tanúja csak annyit mond, "Te tudod" Nem látod Livingwitness, hogy ezzel megerősíted azt, hogy a szervezeted téved?

A te igazságod egy szervezet igazsága, amely a rövid történelme során számtalanszor elbukott Isten próbája alatt. Mit gondolsz, Isten mit gondol például azokról az erkölcstelen, szörnyű esetekről, amikor ti az állítólagos Isten "kiválasztott népe" nem értesítettétek a hatóságokat gyerekmolesztálás, és hasonló fertők megtörténte után? Mit gondolsz Opendoor, mi lesz a ti ítéletetek? Mit gondolsz, milyen büntetést érdemelnek azok, akik a saját önigazulásukat hangoztatva, beteg, aberált embereket rejtegetnek, és védenek a hatóságok elől? Mit gondolsz, mekkora árat kell majd fizetnetek, a tönkre tette családokért, a lelkileg megnyomorított emberekért? Mit gondolsz, te megúszod? Mit gondolsz, te, aki egy ilyen szervezetet képviselsz, majd vígan megúszod? Szerencsétlen tanúk, akik a házaikat, telkeiket, mindenüket oda adták, az olyan elmebetegek tanácsára, mint te, akik megbíztak a vezetőitekben, majd csalódtak, aztán a vezetőitek undorító módon, még kijelentette, hogy nem a vezetés hibázott, hanem a túl lelkes tanúk. Nem undorodsz magatoktól? Komolyan nem nézel tükörbe? Nem undorodsz, amikor a szituációs gyakorlatokon, jót nevettek más embereken?

Undorítóak, és ítéletre méltó minden tanú. Még szerencséd, hogy a törvény szigorú. Én pogány vagyok, amennyire a mai világban lehet a viking hitvilágot követem, a harcosok útját, és örömmel nézek szembe bármivel is ha tévedek, és elbukik a hitem, de te? Te hogyan akarsz gyenge ember szembe nézni bármivel? Az ilyen emberek, mint ti az én hitemben, nem érdemlik meg az életet. Becstelenek, és tisztátalanok vagytok, amit álszentséggel palástoltok. Hányingerem van tőletek.

Semmilyen módon nem értek egyet a kereszténységgel, függetlenül, hogy 5 évig voltam vallás történész. De ti, Jehova tanúi, ti vagytok a legképmutatóbb, legvisszataszítóbb tévelygők mind közül.

2018. júl. 10. 13:23
 23/23 Darkmoon80 ***** válasza:
100%
Fuff, ez nem semmi volt!!!! Grat! Csak az a baj, hogy akinek szól, talán el sem olvassa!
2018. júl. 12. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!