Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Érdekelne, hogy aki ateista,...

Érdekelne, hogy aki ateista, miért lett az, vagy miért nem hisz Istenben?

Figyelt kérdés

Esetleg valami másban hisz, vagy az egyház miatt. Mi a véleménye a vallásokról, Illetve a spiritualitásról?

Mindenféle vélemény érdekel a témában, é mindenki gondolatára nyitott vagyok :)

2018. jún. 10. 09:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nembaj Mojjo! :D
2018. jún. 19. 16:41
 32/39 anonim ***** válasza:
#25 vagyok. Bocsi, most néstem, mit írtál. Hirtelen csak közveszelyes k. felhasznalo valaszat olvastam el!
2018. jún. 19. 19:02
 33/39 MessorKing18 ***** válasza:

Én a egy szokatlan eset vagyok.

Hiszek a binlia pokol beli részében csak azt gondolom hogy mindenki a pokolra jut kivéve azok a sátán hívei.

Ez olyan ami mindenki.maga dönt el.

2018. jún. 19. 21:10
 34/39 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

#25 nem ertjuk meg egymast pedig lenyegeben egyetertunk, ezert jon letre a partoakodas

ateista onmaga miatt, onmaga valasztasa miatt fog bunhodni de ugye ebben (sem) hisz

a gond megha tudnak is sokat irni akkor se szeretnek belemenni mert atlathatatlan lenne lattam itt gyarokin mar rengetegnkerdeat amire tobb tiz oldanyi hosszu valaszok erkeztek

ezeket meg nyugott korulmenyek kozt is nehez atlatni megerteni

2018. jún. 22. 11:53
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Bűnhődni....Mindig ezzel jössz..... Nem nem fogok, ha valaha fogok szenvedni, akkor az nem pont az ateizmus miatt lesz...Ennyit erről, egyébként ti vallásosok többet szenvedtek az életbe pont az egyház tanításai miatt, mint az aki nem hisz semmiben.
2018. jún. 22. 12:56
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Hiszel vagy bantalak, milyen keresztenyi xD

#25-os vagyok. amugy miert van az hogy sosem kapok egyenes valaszt. Valahogy mindig lefagynak ezen. A szamomra legelkeseritobb az volt, amikor a kopogtatos hitterito neni, aki eroskodott, hogy ha nem imatkozom Jezushoz, a pokolban egek el, ugyanebben a vitaban visszakerdezett, hogy mi koze Galileinek az egyhazhoz es mi az a purga. Ezen a ponton koszontem el.

2018. jún. 22. 15:28
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Ugye? XD Ismerős szitu....
2018. jún. 22. 16:43
 38/39 anonim válasza:

Aki nem hisz Istenben még nem ateista. Nem hiszek Istenben aztán mégis van vallásom.

-csak egy random sátánista (ne verjetek meg, kösz)

2019. nov. 10. 15:09
 39/39 anonim ***** válasza:
Aki a karmában hisz, az nem ateista.
2023. márc. 13. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!