A menny és pokol ugye ezek dimenziók? Szoval akkor van anyaguk is?
Azok az emberek akik azt mondják hogy a menny és a pokol itt van lent
Azok mit hisznek hol van Isten ??? és még is hova kerülnek a hallál után ??? Hát nem egy másik anyagi világba ??
Isten másik neve: Örökkévaló, Mindenható, Abszolútum - mindenütt, mindenhol VAN. (Nem a felhőn üldögél,noha festészetben ábrázolták néha így) Minden Ő. Ha egyik ember bántja a másikat: Őt [is] bántják. Ha egyik ember gyógyítja a másikat: Őt [is] gyógyítják.
Egyetlen egy világ van. A halál után vagy eléri valaki az Örökkévalót - akkor Vele van örökké. egy lesz vele, vagy tudatkialvással megsemmisül.
"és még is hova kerülnek a hallál után"
Az udvozultek a 3. egbe a mennybe a!ely egy orokkkevalo valtozhatatlan hely ahol Isten uralkodik.
Na ez meglehetősen zavaros így.
Konkrétan honnan veszitek ezeket a dolgokat?
Mi alapján?
Mit mond erről a Biblia, a Tóra, vagy a Korán?
Hogy jon ode A koran? xd
A Koran szerint a nap egy mocsaras toba nyugszik le.
Hagyjuk mar azt a felfebeszelest. xd
A Korán is ír Paradicsomról, ennyit tudok róla, ahol hűs patakok csobognak és hm, szépséges hurik készségesen várják a muszlimokat.
Hogy mi történik tovább, ahhoz már az is szükséges, hogy anyaguk is legyen a lelkeknek, de talán mégsem, így hát az is érdekes, vagy talán téged nem érdekel az ilyesmi?
Amúgy nem tudom miért nem zavar téged a helyesírásod, én háromszor is átnézem mielőtt elküldöm és ha mégis hibát vétek, nagyon bosszant.
A te írásodat sosem tudom kisilabizálni, így nem is tudom figyelembe venni, most egy részét sikerült, de nem mindent, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!