Ha bemegyek egy tenplomba és elkezdek csúnyán beszélni kidobnak?
Figyelt kérdés
Pl szidom Istent vagy valami hasonló.2018. márc. 27. 07:01
11/19 anonim válasza:
Már nem azért, de ehhez még templom sem kell.
Ha mondjuk temetésen elkezdesz jó hangosan csúnyán beszélni, akkor is kidobhatnak és abszolút jogosan. Vagy ugyanez bármi olyan helyen, ahol kulturált ember csöndben van.
12/19 anonim válasza:
Mindenhonnan kidobnak, ha balhézol.
Én is kidobnálak innen az irodából is.
13/19 anonim válasza:
Ja a neveletlen barmokat mindenhonnan kidobják, senki se kíváncsi rájuk.
14/19 anonim válasza:
Kezdjünk valami kevésbé provokatív helyen, mondjuk rendőrség vagy bíróság. Menj be oda, kezdj el káromkodni és nézd meg a hatást.
15/19 Mansour válasza:
A templomokban nincs kidobóember, és a pap sem fog mise közben odamenni hozzád és kirugdalni a templomból (pedig lehet megérdemelnéd). Nagy eséllyel csak csúnyán néznek rád, esetleg valaki udvariasan megkér, hogy távozz. Mondjuk én inkább udvariatlanul tenném.
16/19 anonim válasza:
Ez egy nagyon gyakori és fontos kérdés...
17/19 anonim válasza:
Én ateista vagyok, viszont nem lennék képes ilyen alpári módon megsérteni a hívőket. Szerintem Ők is ugyanannyira rossz és ugyanannyira jó emberek, mint én. Számukra fontos hely, az istenükkel való kapcsolatot jelenti - legalábbis gondolom -. Minden jóravaló személy ezt tiszteletben tartja. Egyébként bizonyára "kidobnának". A véleményedet ki lehet fejteni normálisan is, az erre a célra létrehozott fórumokon. Vélhetőleg egy katolikust nem fog érdekelni, hogy Te mit gondolsz az Ő hitéről, ahogyan egy ateistát sem érdekel az ellenkezője.
18/19 anonim válasza:
Először még nem dobnának ki. Néhányan figyelmeztetően rád néznének, csendre intenének. Ha túl kitartó/makacs vagy, akkor kikísérnek.
19/19 HaEv válasza:
Kedves Kérdező!
Mondanám, hogy gyere el hozzánk, és megtudod, de ez olyan "provokatív" lenne. ;)
Szóval a válaszom: nagy valószínűséggel nem. Engem sem dobtak még ki sehonnan hívő körökben azért,mert csúnyán beszéltem, vagy olyat mondtam, ami számukra Isten szidalmazását jelentette. Legtöbbször ignorálták, de volt, aki elmondta a véleményét erről - volt, hogy feddésnek vettem és igazat adtam és ha kellett, bocsánatot is kértem.
De sosem dobtak ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!