Számít a kor, ha bemegyek egy templomba?
Figyelt kérdés
Katolikus vagyok és 13 éves. Eddig nagymamámmal mentem templomba, de ő nemrég elhunyt, mi meg elköltöztünk. Van a közelben egy katolikus templom, de olyan helyen, ahol mindenki ismer mindenkit. Nincs nagy önbizalmam, és attól félek, hogy rólam sutyorognának, ha bemennék. (Lehet, hogy csak nem vagyok épelméjű.) Szüleim nem akarnak elkísérni. (Bolondnak hisznek mert hiszek Istenben.) Ha nem lennék gyerek egy percig nem gondolkodnék azon, hogy bemenjek vagy ne.2012. nov. 16. 18:33
1/17 A kérdező kommentje:
NEM KELL VÁLASZ! MEGOLDOTTAM.
2012. nov. 16. 18:34
3/17 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. nov. 16. 18:40
4/17 A kérdező kommentje:
:D
2012. nov. 16. 18:40
5/17 anonim válasza:
És hogyan sikerült megoldani? :)
6/17 anonim válasza:
egyébként meg menj csak nyugodtan, ha neked az jó
7/17 anonim válasza:
Más volt a középKOR-ban is a megítélése a templombajárásnak meg az újKORban is. Tehát nem mindegy, hogy melyik korban jártak templomba.
8/17 anonim válasza:
menj nyugodtan! Isten mindenkit szívesen lát házában.
Fiú vagy vagy lány? (én is egyedül járok)
20 f
9/17 anonim válasza:
Nem számít, én is jártam egyedül még 11 évesen is. Én is olyan helyen laktam, ahol mindenki ismert mindenkit.
Nem sutyorogtak. :)
18/L
10/17 anonim válasza:
Szerintem menj nyugodtan.
Azért mesélj, hogyan oldottad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!