Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Számít a kor, ha bemegyek egy...

Számít a kor, ha bemegyek egy templomba?

Figyelt kérdés
Katolikus vagyok és 13 éves. Eddig nagymamámmal mentem templomba, de ő nemrég elhunyt, mi meg elköltöztünk. Van a közelben egy katolikus templom, de olyan helyen, ahol mindenki ismer mindenkit. Nincs nagy önbizalmam, és attól félek, hogy rólam sutyorognának, ha bemennék. (Lehet, hogy csak nem vagyok épelméjű.) Szüleim nem akarnak elkísérni. (Bolondnak hisznek mert hiszek Istenben.) Ha nem lennék gyerek egy percig nem gondolkodnék azon, hogy bemenjek vagy ne.
2012. nov. 16. 18:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy szerintem a pappal beszélj. Annyira meg fog hatódni, hogy szerintem onnantól Te fogsz ministrálni.
2012. nov. 16. 20:12
 12/17 anonim válasza:
65%

Én azt mondom menj el!

16 éves vagyok és katolikus.

Én a templomnál Karitasz tag vagyok. Rászorulókon segítő, bajba jutott családokon segítünk a többiekkel...

Menj! :)

2012. nov. 16. 20:24
 13/17 anonim válasza:
59%
Szerintem a jó úton jársz.Hiszel,és ez a jó.Menj be nyugodtan,ha félsz a sugdolozzásoktól,akkor menj a segrestyébe,öltözz be,és ministrálj.A pap biztos melléd áll,megért,te meg szemébe nézhetsz minden sugdolódzónak.Isten minden gyereket szeret,sőt még a nagyi is büszke lessz rád,OTT.
2012. nov. 16. 20:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!:) Nem mondhatom el, hogy hogyan oldottam meg, bocsi. (Tényleg nagyon sajnálom.)
2012. nov. 16. 22:01
 15/17 Granulátum ***** válasza:
57%
Vigyázz, pleisztocénben ne menj templomba, mert számít!!
2012. nov. 17. 08:39
 16/17 anonim válasza:
40%
Nem számít. Aki bemegy, az hülye.
2012. nov. 17. 09:44
 17/17 anonim ***** válasza:
81%
Menj nyugodtan. Már nem azért, de senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy ki vagy és miért mész. Ha megkérdezik, akkor meg megmondod, hogy új vagy itt, most költöztetek ide.
2012. nov. 17. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!