Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a bizonyíték a világ...

Mi a bizonyíték a világ teremtettségére? (Már ha van ilyen)

Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 14:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
14%

"Mi a bizonyíték a világ teremtettségére? (Már ha van ilyen)"

Minden azt bizonyítja :)))))

2018. márc. 6. 18:05
 12/35 A kérdező kommentje:

Ez elég semmilyen válasz lett. Valami konkrétum, mi és hogyan bizonyítja a teremtést?

2018. márc. 6. 19:50
 13/35 anonim ***** válasza:
11%

A világ teremtettségére legnyilvánvalóbb bizonyíték,a világ működése,működőképessége.

Értelmes ember nem gondolja,hogy a PC,amit olvas,csak úgy magától-tervező,és alkotó nélkül-létrejöhetett,egy robbanás,vagy vulkánkitörés eredményeként.

A szervezet mögött, MINDIG szervező áll.

Ha vizsgáljuk az élőket,szembetűnő a belső szépségük,harmóniájuk,tervezettségük,amely,egy szerető,intelligens,művészi adottságú tervezőre,és megalkotóra utal.

2018. márc. 6. 20:04
 14/35 A kérdező kommentje:

"A világ teremtettségére legnyilvánvalóbb bizonyíték,a világ működése,működőképessége. "

De miért?

Ez még mindig csak egy üres frázis.

A világ egyszerűen annak alapvető törvényei alapján működik. Ezért tűnik annyira harmonikusnak is a dolog - az is csak akkor, ha borzasztó felszínesen nézzük -, mert ami nem korrelál ezekkel a törvényekkel, az kíméletlenül kihullik a rendszerből. Ebben mi a bizonyíték?

2018. márc. 6. 20:14
 15/35 A kérdező kommentje:

De ha úgyis minden a válasz, akkor hátha úgy könnyebb, mondok én konkrétumot.

Androméda galaxis és influenzavírus. Hogyan bizonyítják a teremtést?

2018. márc. 6. 20:30
 16/35 Kövesdi Vilmos ***** válasza:
26%
Nem tuddom hogy vagy velre, de én abban hisszek, hogy az egész világ 2 perce kelettkezett vagy teremtődött, kinek hogy tetszik, az emlékeinkkel együtt. Vagyis ezt a választ csak úgy emlékszem, hogy én írtam, miközben ez a.mindenséggel együtt kelettkezett.
2018. márc. 6. 22:39
 17/35 A kérdező kommentje:

Kövesdi Vilmos!

Igen, végülis akár ez is történhetett volna, semmi nem zárja ki :D

De én úgy vagyok vele, ha semmi nem utal rá hogy így lenne, miért hinnék benne? Ugyanez a gond Isten létével is...

2018. márc. 6. 22:56
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

"Androméda galaxis és influenzavírus. Hogyan bizonyítják a teremtést?"

Rendezettség, célirányosság, és pusztán a természeti törvényekkel nem tudnak kialakulni. Intelligencia általi információ és irányított energia nélkül az entrópia mindig növekszik.

2018. márc. 7. 09:43
 19/35 Mansour ***** válasza:
23%

Bizonyíték az nincs, csak egy kérdés: Miért van inkább valami, mint semmi?

"A világ egyszerűen annak alapvető törvényei alapján működik."

Mi az hogy törvény, és honnan származik?

2018. márc. 7. 10:58
 20/35 követ62 ***** válasza:
26%

A 214-es polonium gyűrű a kőzetekben. Mejnek felezesi ideje 0,000164. Ha folyamatos fejlődés által lakult ki a Föld esélytelen, hogy létezzen. És ilyen a 218-as is annak 3 perc a felezési ideje. Ezek hogyan létezhetnek, ha nem egy azonnali teremtés által?

Ezen kívül a hét napjai. Minden ország, minden vallás hét napos ciklusban él. Miért? Mivel mutatták ki, hogy ez a Jó?

Azt tudjuk a többi beosztásunk honnan ered? Nap, hold, Föld forrása. De a hétnapos ciklus honnan és miért pont annyi?

2018. márc. 7. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!