Mi a bizonyíték a világ teremtettségére? (Már ha van ilyen)
Semmi ha semmit nem fogadsz el és minden ha mindent elfogadsz. Egyszer olvatam egy idézetet de már nem tudom kié.
"Kettő fajta ember van, aki szerint minden varázslat és aki szerint semmi sem az "
Valahogy így.
Ha valami nem objektív, az nem bizonyíték.
Miből? Úgy tűnik, azt a kérdést amit linkeltél, végül is nem sikerült megválaszolni.
"Ha valami nem objektív, az nem bizonyíték."
Akkor te tagadod a matematikát:))))))
Nem, nem sikerült eltalálni. Ez vallási kérdés.
Normális esetben a vallások képviselői ide írnák a bizonyítékokat.
Mivel azonban ilyenek nem léteznek, ezért csak annyit lehet mondani, hogy SEMMI.
Bocsánat, javítva, ilyen kérdésekben az objektivitás a bizonyítás alapja.
Azért ennyi szövegértési készséged lehetne, hogy a matematikához semmi köze az egésznek...
"Ez vallási kérdés"
Igaz. Ateista vallási kérdés. Látom veled még foglalkoznom kell külön:)
"Azért ennyi szövegértési készséged lehetne, hogy a matematikához semmi köze az egésznek..."
Savanyú a szőlő, mi? Hát tényleg nagy ökörséget írtál:)
"Ha valami nem objektív, az nem bizonyíték."
Akkor te tagadod a matematikát:))))))
ÉS akkor a bíróságokat is bezárjuk, mert te kiütötted a tanúvallomásokat is, valamin úgy amblokk a logikát is (ez mondjuk nem lep meg, ezt nem használjátok).
Veled is foglalkoznom kell még, de csak holnap. Majd írjátok ki megint a kérdéseket, ahogy a kötelességetek kívánja
Na pá!
Trollkodásra nem vagyok kíváncsi.
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, minek produkálod magad?
Innentől jelentem a provokációid. Majd szólj, ha hajlandó vagy értelmes ember módjára megnyilvánulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!