Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hívők, ha az istenetek azt...

Hívők, ha az istenetek azt szeretné hogy minél többen higgyenek, miért nem tesz érte?

Figyelt kérdés

Miért nem alkotta meg legalább úgy a világot, hogy az legalább utaljon arra, hogy ő létezik?

Vagy miért van az, hogy nem tesz semmit a híveiért, hisz ők is ugyanúgy betegednek meg, halnak meg balesetekben, stb, mint bármelyik hitetlen, vagy másban hívő.

2018. márc. 5. 14:37
1 2 3 4 5
 41/42 HaEv ***** válasza:

Kedves Társaság!

Végigolvastam ezt a hatalmas sértegetéshalmazt. Mennyi tesztoszteron bakker! Csak úgy bűzlik.

A sértegetésen kívül hagytok még más nyomot a kérdésben? Érdekelne.

Bocs, de ez már csak vakon megy, a szag csípi a szemem. :D

Na de most komolyan! Szinte felesleges minden megkezdett oldal fölé a kérdés, mert csak arról olvashatok, hogy egyik névtelennek mi a véleménye a másik névtelenről.

Nem is értem, hogyan tudjátok követni, ki mit írt máshol. Van valami titkos azonosító, amiből látszik? Tudom, ez egy új és offoló kérdés, de szánjatok már meg lécci. Tudtok normálisak is lenni,ha akartok, láttam már! Köszi

2018. márc. 16. 22:24
 42/42 KZitus ***** válasza:

Szia

Isten rengeteget tesz azért, hogy higgyünk benne. Tulajdonképpen mióta megteremtette az embert állandóan ezen dolgozik. Koronként másként, mert alkalmazkodik az emberhez. Már azzal is, hogy emberekkel íratta le a Bibliát, mert így "emberi" szempontból sokkal jobban megérthetjük azt, amit közölni akar velünk.

Aztán mindig voltak a földön szolgái, prófétái, akikkel üzent az embereknek, népeknek. Napjainkban több mint 8 millióan, a nap 24 órájában az egész földön a szolgái által elviszi az üzenetét az egész lakott földön. Ebben a htalmas munkában persze segít Krisztus(Máté 28:20) és az angyalok is, a Jelenések 14:6,7 szerint.

Azért, mert te nem tudsz ezekről a dolgokról, vagy nem hiszed el, az nem jelenti azt - nem is létezik.

Ez a kérdésed:"Miért nem alkotta meg legalább úgy a világot, hogy az legalább utaljon arra, hogy ő létezik?" - költői :-)

Vagyunk pár milliárdan, aki legalább ennyi féle elképzeléssel rendelkezünk. De hidd el, mi, emberek még sehol nem voltun, Ő már akkor is jobban tudta. Ha tégedet őszintén érdekel, és foglalkoztat ez a kérdés, akkor megtalálod rá a választ a Bibliában! De nem itt!

Rengeteget tesz a híveiért! Ezt személyesen is tapasztalom, annak ellenére, hogy én is megbetegszem, vagy esetleg meghalhatok:-)

De hamarosan látványosan is tenni fog ezért, hiszen leíratta számunkra a jövőnket:„Isten Fia azért vált nyilvánvalóvá, hogy lerontsa az Ördög munkáit” – olvashatjuk a Bibliában 1János 3:8. Ez hamarosan megtörténik, és akkor lesznek igazak a Jelenések 21:2-4-ben leirt szavak is.

Tehát van jövőnk, van kilátásunk :-)

2018. ápr. 6. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!