Hívők, ha az istenetek azt szeretné hogy minél többen higgyenek, miért nem tesz érte?
Miért nem alkotta meg legalább úgy a világot, hogy az legalább utaljon arra, hogy ő létezik?
Vagy miért van az, hogy nem tesz semmit a híveiért, hisz ők is ugyanúgy betegednek meg, halnak meg balesetekben, stb, mint bármelyik hitetlen, vagy másban hívő.
"Miért nem alkotta meg legalább úgy a világot, hogy az legalább utaljon arra, hogy ő létezik? "
Miért nem utal rá? Nekem a teremtmény/teremtés teremtő nélkül annyira reális mint a festmény festő nélkül.
"Vagy miért van az, hogy nem tesz semmit a híveiért, hisz ők is ugyanúgy betegednek meg, halnak meg balesetekben, stb, mint bármelyik hitetlen, vagy másban hívő."
Elfelejted hogy a keresztyének szerint a halál nem azt jelenti hogy vége van és ennyi volt!
"Miért nem utal rá? Nekem a teremtmény/teremtés teremtő nélkül annyira reális mint a festmény festő nélkül"
És mi utal rá hogy bármi is valaha teremtve lett volna?
"Hívők, ha az istenetek azt szeretné hogy minél többen higgyenek, miért nem tesz érte?"
Tesz
"Miért nem alkotta meg legalább úgy a világot, hogy az legalább utaljon arra, hogy ő létezik? "
Úgy alkotta
"Tesz"
Mit?
"Úgy alkotta"
Mert mi és miért utal rá?
"Vagy isten nem tudja elérni, hogy higgyenek benne, tehát nem mindenható (vagy nem létezik), vagy nem akarja, tehát nem szeret mindenkit."
Vagy mindenki belátja, hogy van Isten, csak akik szerint nincs hazudnak.
Akarja, hogy megtérjen mindenki, de szabad akarattal, nem csalással. És így következetesen mindenkit szeret. Más kérdés, hogy nem mindenki fogja viszontszeretni
""Tesz"
Mit?
"Úgy alkotta"
Mert mi és miért utal rá?"
Írd ki új kérdésbe, ha szeretnéd megvitassuk ötvenezredszer az elmúlt pár napban:)
Én csak a hibásan feltett kérdéseket javítottam, hasonlóan kijelentés alapon, mint te. Te sem indokoltad, hogy a kérdéseid miért jogosak. Megszoktam már, hogy a csúsztatók eleve rosszul teszik fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!