Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hívők, ha az istenetek azt...

Hívők, ha az istenetek azt szeretné hogy minél többen higgyenek, miért nem tesz érte?

Figyelt kérdés

Miért nem alkotta meg legalább úgy a világot, hogy az legalább utaljon arra, hogy ő létezik?

Vagy miért van az, hogy nem tesz semmit a híveiért, hisz ők is ugyanúgy betegednek meg, halnak meg balesetekben, stb, mint bármelyik hitetlen, vagy másban hívő.

2018. márc. 5. 14:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
91%

Hagyd ezt a 43%-ost. Iszonyú dolgokat ír, de nem érdekli.

Neki az a fontos, hogy szerepeljen - és főleg az, hogy eltakarjon mindenki mást.

Ahova ő ír, ott a többi válasz nagyon gyorsan eltűnik.

2018. márc. 5. 23:19
 32/42 anonim ***** válasza:
3%

32.Hsz!

Mindenki magából indul ki.

2018. márc. 6. 00:51
 33/42 anonim ***** válasza:
3%

" Ez is egy troll kérdés!

Ha valaki kérdez valósan,az nyitott a válaszok átgondolásában. "

Persze, hogy az. Unatkozó kisgyerekek ezek. Csak jó nézni, ahogy az istengyűlöletük miatt naponta hülyét csinálnak magukból:) Nem kell komolyan venni őket

@Darkmoon80 köszi a munkádat, láthtják a válaszaom. De keress összetettebbeket, menj vissza 3-6 évvel, akkor még jobban kifejtettem a dolgokat. Menni fog, csak ügyesen. Az életrajzomat is írod?:)

2018. márc. 6. 06:09
 34/42 anonim ***** válasza:
3%

"Mellesleg kíváncsiságból visszakerestem hasonló jellegű kérdéseket, és hát, legközelebb óvatosabban kéne ilyen tanácsokat adni"

Egész este velem foglalkoztál?:))) Nem elég, hogy nincs örökéleted, még ezt a kevés idődetis rám fordítod, ráadásul folyamatosan elveszítve a vitákat. Nem irigyellek. A másik meg az életrajzomat írja:) Ti ateisták tényleg fanatikusok vagytok:))

Ma már írtatok ki kérdést? Még nem néztem

2018. márc. 6. 06:14
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

"Csatlakozom az előttem szólóhoz!"

De azért nem bírtad ki.Lsd. 19.válasz. Nem vagytok túl erős jellemek:(

2018. márc. 6. 06:15
 36/42 Darkmoon80 ***** válasza:
95%

"@Darkmoon80 köszi a munkádat, láthtják a válaszaom. De keress összetettebbeket, menj vissza 3-6 évvel, akkor még jobban kifejtettem a dolgokat. Menni fog, csak ügyesen. Az életrajzomat is írod?:)"

Nem szükséges, hogy én keressek vissza. Ha neked van mondani valód, bizonyítékod, akkor azt neked kell előhozni, nem az én feladatom előásni.

Keresgélj, csak ügyesen!

Tudod, nagyon egyszerű, neked is ott van bal oldalon fenn a Saját menü - Kérdéseid - Megválaszoltjaid menüpont. Ott megtalálod azokat a kérdéseket amikre valaha válaszoltál. Ha visszalapozol a listában megtalálod nyilván azokat a "jobban kifejtett" válaszaidat.

Nyugodtan linkelhetsz ide néhányat példaképp. (Ha mersz! :-) )

Nagy valószínűséggel azok sem tartalmaztak több értelmes elgondolást, mint a mostaniak, hacsak időközben nem esett vissza nagyon a szellemi színvonalad, így valószínűleg éppoly könnyedén szedem ízekre és cáfolom meg az akkori érveléseid, mint a mostani ostobaságaidat.

Az életrajzod megírása pedig teljesen felesleges lenne, mert semmi érdekes nincs benne, egy elvakult kreacionista vérverejtékes próbálkozásai, hogy védje azt, amiről minden értelmes ember azonnal felismeri, hogy hibás elképzelés.

Az, hogy bemásolom időnként az a válaszodat azért van, hogy ne felejtsd el, ennyire voltál/vagy képes.

Tudod: tükör.

Szánalmas a kép amit láthatsz benne. Nem?

2018. márc. 6. 06:38
 37/42 A kérdező kommentje:

"ráadásul folyamatosan elveszítve a vitákat"

Milyen vitákat? Eddig csak azt bizonyítottad hogy még vitapartnernek is kevés vagy, hisz semmit nem vagy képes felmutatni az álláspontod mellett.

2018. márc. 6. 10:28
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
Most akkor nem keresitek vissza? Minek etetlek titeket, ha nem teszitek a dolgotokat?
2018. márc. 6. 12:06
 39/42 A kérdező kommentje:

"Most akkor nem keresitek vissza?"

Mivel az eddigi visszakeresések mind azt bizonították, hogy nincs mit visszakeresni, csak trollkodsz itt érvek nélkül, mert gondolom valahol mélyen csak tudod te is, hogy a hitednek nincs valós alapja.

Szóval nyilván nincs mit visszakeresni, különben nem izgulnál itt ennyire állandóan, hogy beszólhass mindenkinek, miközben értelmes válasz egy kérdésre sohasem jön tőled...

2018. márc. 6. 12:10
 40/42 Darkmoon80 ***** válasza:
91%

"Nem szükséges, hogy én keressek vissza. Ha neked van mondani valód, bizonyítékod, akkor azt neked kell előhozni, nem az én feladatom előásni. "

Próbáld meg értelmezni! Ha sikerült, akkor neki is állhatsz keresgélni!

2018. márc. 6. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!