Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten olyan társ akire mindig...

Isten olyan társ akire mindig is vágytam?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 21:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nem,az a lelki társ! XD

Isten nem társul veled "úgy" :D

2010. jún. 9. 09:43
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

ha felismered az igazi önmagad, akkor rájössz, hogy neked nem kell társ, hiszen te magad vagy a mindenség, az Isten!

olvass, és gondolkozz. :)

Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.

üdv

25/F

2010. jún. 9. 11:44
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
Én vagyok az isten, nem ő.
2010. jún. 9. 14:06
 14/19 anonim ***** válasza:

25/F!

Mi ez, hogy mindenhova ezt a címet ajánlod?

Ja, és a válaszod alapján te szingli vagy és az is maradsz? Mert Te Isten vagy, így jó neked egyedül is? Vagy hogy van ez?

2010. jún. 9. 14:30
 15/19 anonim ***** válasza:
24%

ma 14:30

Helló!

Nem lenne egyszerűbb elolvasnod, és akkor magadtól is hozzájuthatsz a válaszokhoz, enyhe türelmet, de mély figyelmet igényel. Nem olyan hosszú könyv. :)

Az út viszont hosszú, de ha eléred a célt, akkor egyedül leszel igaz, de magadban a mindenséggel. ;)

üdv

25/F

2010. jún. 9. 16:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én hiszek Istenben szóval az nem kérdés. Igazából más hívő emberek véleményére lennék kíváncsi, hogy milyen Isten. Jól gondolom-e azt hogy olyan apa amilyenre mindig is vágytam. Eddig az a válasz tetszett, hogy még annál is jobb.
2010. jún. 9. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:
IGEN!
2010. jún. 11. 22:06
 18/19 anonim válasza:

Az attól függ, hogy milyen társra vágysz. Isten nem az te elvárásaid szerint viszonyul hozzád, hanem attól függően, hogy mit szeretne belőled kihozni. Ha úgy dönt, hogy formálni akar, akkor lehet, hogy nem leszel boldog és elégedett, de ki kell várni a végét.

Olvastad Jób történetét?

2010. jún. 15. 14:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Isten annyira jó társ, hogy Ábrahámnak azt mondta ölje meg a saját fiát, ezzel bizonyítsa be a hitét. Aztán mégsem engedte megölni őt, ennek ellenére Ábrahám gondolatban már megtette. Morbid viccei vannak a "tökéletes" Istennek. Fura a humorérzéke.

Mindenki ilyen társra vágyik!

2010. jún. 16. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!