Irnátok olyan idézetet ami arrol szol, hogy egyedül szeretnék lenni és nem kell társ?
www.citatium.hu
itt nézelődhetsz, itt elég sok van.
amúgy miért szeretnél egyedül lenni? szerintem sokkal jobb társaságban lenni, persze olyanban, amiben jól érzed magad.
21F
Köszi a gyors válaszokat :)
Hát barátom elég sok van ,akikkel el járok szórakozni stb..de igy komolyabban nem kell senki és ezt valakik nem értik meg :) pedig nem vagyok olyan idős hogy valaki kelljen mellém :)
Innen mazsolázhatsz:
Ne maradj egyedül, mert társra mindenkinek szüksége van. Az, hogy szeretsz egyedül lenni OK, mert én is egész jól elvagyok. Ne menj férjhez, ha nem akarsz, de barátod, akivel gyakran együtt lehetsz, de mindkettőtök kicsit szabad is, legyen!
Egyáltalán létezhet ilyen kapcsolat?
A mis soledades voy,
De mis soledades vengo
Porque para andar conmigo
Me bastan mis pensamientos
Azt akarom, hogy képes legyek megváltoztatni mások életét. Őszinte, megbízható és gondoskodó akarok lenni. Mindössze arra vágyom, hogy ezt teljesen egyedül vigyem véghez.
A Magány az a barát aki kéretlenül hozzád szegődik, az egyetlen aki mindig megtalál ha nem kéred akkor is. Nem tudni ő ragaszkodik- e jobban hozzád, vagy csak te nem tudod elengedni. A magány az a barát, aki felidézi a szép emlékeket, boldog pillanatokat, s nem engedi elfeledni azokat.. Fájdalmas a jelenléte, de élhetsz nélküle??
Ez egy Hátsó Szándék dalszöveg. Szerintem nagyon igényes punk zenekar, persze ez az én véleményem. És tulajdonképpen vehetjük annak, hogy egyedül szeretne lenni, bár lehet, hogy nem olyan értelemben amiben te gondolod. Ettől függetlenül megkapod tőlem, hátha valakinek megtetszik, és tovább kutat pár szám után. :) Sajnos már feloszlottak.
"Langyos a kávé, a hűtőn a megszokott üzenet:
Hazafelé vegyél tejet és egy kiló kenyeret
Ahogy húzza a papírt a mágnes lassan elengedi
Jó lenne már az egészet elfelejteni
Ne várjatok haza
A pénznek nincs, de a nyomornak van szaga
Nagyokat nyögve lassan indul a villamos
A mocskos ablak a külvilágból mindent összemos
Csütörtök lehet vagy talán még csak szerda van
És észre sem veszi ahogy az élet elrohan
Ne várjatok haza…
Dühösen ér haza, a család már alszik,
Jobb is így talán, nem rájuk haragszik
Elmúlt egy nap s nem változott semmi
Csak a hűtőn várja egy újabb cetli
Kívülről tudja mi áll a papíron
"a vacsorád ott kint az asztalon"
Nézi egy darabig majd megfordítja
S a másik oldalra ezt a két sort írja
Ne várjatok haza…"
17/F
A két szemed, az lett a vesztem,
ezért most őket üvegpohárba tettem.
Bornai T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!