Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mongol futóegérnek kell társ?

Mongol futóegérnek kell társ?

Figyelt kérdés

Vettem egy fekete mongol futóegeret, de nem tudom hogy meg van-e egyedül vagy kell-e mellé még egy.

Ha kell milyet vegyek, mert az enyém fiú.

2011. okt. 13. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen kell társ. Én 2 fiút vettem tesókat így nem kellett őket össze szoktatnom! :) de szerintem jól meg van a 2 fiú együtt. :) igazándiból olyan hű de sokat nem tudok róluk már évekkel ezelőtt volt mongolom de ők is öregek voltak már :S
2011. okt. 13. 18:36
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi! :) akk beszerzek még egyet :) és hogy működik ez az összeszoktatás?
2011. okt. 13. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp 6-8 hetes, azonos nemű legyen. A kicsiket hamar elfogadják. Fertőtlenítsd ki a terráriumot, hogy semelyik állat szaga ne legyen benne. Tegyél bele forgácsot, és engedd össze őket, de úgy, hogy hamar közbe tudj lépni, ha bunyó lenne. Általában jól megvannak, de ha nem, akkor válaszd szét őket, egy ráccsal válaszd el a terráriumot. Később engedd össze őket valami belátható, kicsi, semleges helyre, pl. fürdőkád. Itt barátkoznak, vagy nem. Ha nem: ha csak kergetőznek, azt hagyd. Ha felborogatják egymást, vagy rámásznak egymásra, hiába lesz nagy cincogás, hagyd, el kell dönteni a rangsort. Akkor kell közbelépned, ha már hempergőznek, egyértelműen bunyóznak.
2011. okt. 14. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!