Mongol futóegerem orra piros, mivel tudom kezelni?
Olvastam,h ennek több oka lehet,egyik a rács-rágás.Terráriumba vannak,úgyhogy csak a kereket tudja rágni,vagy esetleg a házat(fából van).
Meg olvastam,h lehet allergia is pl. a faforgácsra.
Mit tudtok ajánlani?Vagy mivel kezeljem?Ki volt már ilyen helyzetben?
Válaszotokat köszönöm!
Nem természetesen piros,mert már ki van neki sebesedve körülötte.Forgácsot hetente cserélem,de azon gondolkodtam,ha szénát használnák forgács helyett az jó lenne-e nekik?Arra csak nem lehet allergiás.Nem tudom még,h egy helyre piszkitanak-e,mert még csak 1 és fél hete vannak nálam.
Amúgy 2 van és csak az aranyszinűnek piros az orra,de amikor megvettem,akkor is egy kicsit sebes volt(azt gondoltam a ketrec miatt,mert ott ketrecbe voltak),de itt csak romlott a helyzet.A kereket nem igazán akarom kivenni-pedig lehet jobb volna-,mert a fekete szinű nagyon szeret futni benne(az aranyszinűt még nem láttam benne futni,szerintem ő még nem jött rá,h kell hazsnálni).
Egyébként vattát adok nekik,amit beépitenek a fészkükbe,nem tudom,h ez lehet-e baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!