Az ateisták miben különböznek a nem hívő emberektől?
Az "ateisták"hívő emberek.
Hisznek "tudósoknak"nevezett emberek állításaiban,általuk elvégezhetetlen kísérletek,"bizonyítékok"hitelességében,és abban a-számomra képtelen -elképzelésben,hogy az élet,a világegyetem létrejöhetett Alkotó nélkül.
Nem hívő ember nincs.
Aki lefekszik,hinnie kell,hogy felébred,bár az egyáltalán nem biztos!
#1, kik?
#2, sem vallásos, sem troll nem vagyok, sőt vallásos troll sem.
#3, ez alapján az ateisták nem hihetnek az asztrológiában, az idegen civilizációk beavatkozásában, ahogy a karmában sem. Azt elhiszem, hogy te tényleg nem, de az, hogy valaki ateista még nem zárja ki, hogy Istenen kívül bármi más olyanban higgyen, ami mások számára irracionális. És még mindig nem a kérdésemre válasz, hogy miben különböznek a nem hívőktől. A különbség érdekel.
#4, vagy csak simán nem érdekli a téma és hozzá sem szól, de ez is mindkettőre igaz lehet.
#5, ez most kikre igaz, a nem hívőkre vagy az ateistákra? Engem a két csoport közti különbség érdekel, hiszen ha nem lenne okuk megkülönböztetni magukat ezen belül vagy kívül egymástól, akkor nem lenne szükség külön megnevezésre.
#6, pont a fentiek miatt gondolom, hogy nem lehetnek szinonim fogalmak. Minek kell arra kitalálni külön szót, amilyen nem vagy? Arra lehet kitalálni valamit, amilyen vagy.
A kopaszság egy frizura? Ugye a kopasz embernek lehet, hogy lehetne haja csak leborotválja, vagy lehet, hogy kihullott neki az összes, vagy sosem volt hajhagymája, nem lehet tudni. Akinek nincs haj a fején, az kopasz? Lehet a kopaszság egyfajta hajviselet?
#7, a nem hívőt, konkrétan az Istenben nem hívőkre értettem, ez a linkből kiderül.
"Az ateisták miben különböznek a nem hívő emberektől?"
Abban különböznek, hogy szeretik átverni magukat, hogy elkárhozzanak.
Isten létét nagyon könnyű belátni, viszont sok melóba kerül, hogy az ellenkezőjéről meggyőzzék magukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!