Szerintetek a Kereszténység mennyi ideig fog fennmaradni?
Figyelt kérdés
Mikor fog kihalni szerintetek?
Az ókori egyiptomi vallás is 3000 évig bírt fennmaradni.
Mi fog szerintetek a helyére lépni?
2018. febr. 19. 15:14
11/18 A kérdező kommentje:
# 10
Az iszlám csak nagy figyelmet kapott a bevándorlás és az ISIS által.
2018. febr. 19. 16:41
12/18 anonim válasza:
Nem a figyelemről van a szó, hanem hogy messze a leggyorsabb ütemben növekszik a követőinek a száma.
14/18 A kérdező kommentje:
# 13
Csak így hasra ütés szerűen? :)
2018. febr. 19. 18:28
15/18 anonim válasza:
Mennyi keresztény is van ma a világon? Én körülbelül két milliárd főről tudok. Lehet, hogy nem teljesen pontos adat, de szerintem közelítőleg megteszi. Ez talán az egyik indok, amiért - ateistaként - azt tudom mondani, hogy ez a vallás nem fog egyhamar megszűnni. A fő indok viszont sokkal inkább az, hogy rengeteg országban - pl. Magyarország - már teljesen eggyé vált a keresztény kultúrkör a hagyományokkal. Addig, amíg a miniszterelnökök, politikusok olyan kijelentéseket tesznek, hogy "meg kell védenünk a keresztény Európát", addig nem hiszem, hogy számíthatunk a változásra. Engem addig nem zavar, amíg nem folyik egybe a világi és az egyházi hatalom. Sőt, már az is probléma, ha egyáltalán bármilyen mértékben jelen van a vallás a politikában. Ha ez a kettő elkülönül, és minden egyház a maga kis csoportjával foglalkozik, hagy élni másokat, nem térít, addig nyugodtan tevékenykedjenek csak, és szédítsék a jó népet De azt, aki nem hisz semmilyen "csiribúcsiribában", azt hagyják békén.
16/18 Enoff3 válasza:
A kereszténység egyre jobban terjed.Már nagyon sokan megtértek meggyògyultak megszabadultak és egyre többen hirdetik az evangéliumot világszerte.Egyre többen ismerik el hogy szükségük vam Istenre mert Isten jò elfogad és szeret minket.Az ő akarata hogy minden ember megmeneküljön.Isten keresi az elveszetteket akinek nyitott a szìve megtalálja és megváltozik az élete.Isten terve hogy személyes kapcsolatba kerüljünk vele hogy megtérjünk ùjjászülessünk és egy boldogabb életet éljünk.Jézus az ùt az igazság és az élet és csak rajta keresztül juthatunk örök életre.Ő vàr mindenkit és hamarosan visszajön.
17/18 A kérdező kommentje:
# 16
XD
Mekkora egy bigott duma!
2018. márc. 17. 21:28
18/18 anonim válasza:
Szerintem sokáig. Nagyon sok országban elterjedt, nem lehet az egyiptomihoz hasonlítani. Én semmilyen esélyt nem látok rá, hogy az emberiség hatalmas részének kiirtása nélkül ez el tudna tűnni. Egyszerűen rengetegen, iszonyat sokan hisznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!