Szerintetek 20 emberből hányan ateisták?
Figyelt kérdés
Válaszoljatok légyszíves, hogy ki micsoda!2018. jan. 31. 20:06
13/15 anonim válasza:
ha a környezetemet nézem, akkor 20-ból 18 legalább ateista. de a maradék kettő is, aki vallásosnak mondja magát, ő is csak annyit mond, hogy "hiszek istenben" vagy "hiszek az újjászületésben" vagy ilyesmi, de nem jár templomba, nem imádkozik, nem él vallásos törvények szerint és így tovább.
15/15 anonim válasza:
Ateista vagyok. Bár megkereszteltek kiskoromban, annak ellenére, hogy tudtam volna mi is történik velem. Csak bólogattam a családi nyomás miatt. Tehát a megkereszteltek számát ne vegyük alapul. Nekem az csak egy csepp víz volt, aminek marhára semmi értelme, pusztán rám erőltették, mert nem rendelkeztem annyi szabad akarattal akkor, hogy azt mondjam: nem, leszarom ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!