Ateisták mit gondoltok arról, hogy megtalálták jézus vérét a frigyládán?
Figyelt kérdés
mIT GONDOLTOK RÓLA?2018. jan. 7. 18:27
2/19 anonim válasza:
Ateistak szerint is letezett Jezus csak nem Isten fia. Ergo lehet eppenseggel a “nemIstenfiu” Jezus vere...
3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gfyors választ. Én magam is ateista vagyok, csak érdekell más emberek vélemélnye is. Azt állitják róla hogy "élő" vér volt. erröl mit gondolsz? Gondoltok?
2018. jan. 7. 18:39
4/19 anonim válasza:
Az egvilagon semmi bizonyitek nincs hogy az jezus vere. Siman lehet barmilyen embere, nem bizonyit semmit.
5/19 anonim válasza:
Milyen frigyládán? Úgy tudtam, hogy a frigyládát a mai napig nem tudni, hogy hol van, miről maradtam le?
7/19 A kérdező kommentje:
És arról hogy ez élö vér arról mit gondoltók?
2018. jan. 7. 19:02
8/19 anonim válasza:
„állítólag megtalálta a frigyládát”, most akkor megtalálta vagy nem? Ha igen akkor van erre valami bizonyíték is?
9/19 Darkmoon80 válasza:
A frigyláda megtalálása nem dokumentált, leginkább is csupán bulvársajtóban és vallásos oldalakon hangoztatott, alá nem támasztott állításként lehet rábukkanni a keresőben.
Kiállítva nincs, tudósok nem írtak róla (tudomásom szerint) szakfolyóiratokban cikkeket.
Jézus véréről pedig szintén szóban kapunk a videóban információt, de nincs megemlítve konkrét laboratórium, vizsgáló kutató neve, cikk hivatkozás a felfedezésről, dokumentum bemutatva a vizsgálati eredményekről, stb.
Hírlapi kacsánál nem többnek látszik ez a "felfedezés".
Szerintem lépj tovább, csomó jó fantasy könyv van, szórakoztatóbb azokat olvasni.
10/19 anonim válasza:
Ugy vélem te hivö vagy. Te mit gondolsz erröl? Ez sokkal érdekesebb, mert az ateisták hisznek amit hisznek, de egy vallásos, egy hivö embernek az egyháza megmondja, hogy mit KELL hinnie és erröl mit tanit a lelki atyád??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!