Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták mit gondoltok arról,...

Ateisták mit gondoltok arról, hogy megtalálták jézus vérét a frigyládán?

Figyelt kérdés
mIT GONDOLTOK RÓLA?

2018. jan. 7. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Ez vicces. Kb. annyira valós történet, mint mikor """A NASA élőnek titulált egy festményt""" xD

Tessék itt a link a teljesen valós csodához, egy intelligens keresztény küldte nekem bizonyítékképp az istenetek létezésére :DDD

:

[link]

2018. jan. 7. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva itt lényegtelen, hogy ki ateista ki nem. Itt csak meg kell vizsgálni a dolgokat, utána kell járni. Pl én sem vagyok ateista, de az ilyeneket enyhén szólva nem tartom túl valósághűnek.
2018. jan. 7. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ateista, de egy csak úgy megjelenő, pláne idézett angyalnak nem szabad azonnal hinni. Meg kell kérni, hogy imádkozza el veled az Üdvözlégy Máriát. Ha nem teszi, vagy a neveket helyettesíti, akkor bukott angyal, ne higgy neki!
2018. jan. 8. 21:25
 14/19 Alex Fly ***** válasza:

Nem vagyok ugyan ateista, de talán hozzászólhatok.

Sem a Frigyláda megtalásáról, sem a vérvizsgálatról semmiféle hitelesnek tekinthető publikációval nem találkoztam.

Szóval mégis miről kellene mit gondolni?

2018. jan. 9. 11:47
 15/19 anonim ***** válasza:
(Unottan) No, még egy "napiufó" hír.
2018. jan. 9. 12:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Ami nincs, azt megtalálni sem lehet !

Maximum, kitalálni...

2018. jan. 10. 13:14
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
Ne higgyétek el az Indiana Jones történetet, a frigyládát nem találták meg, ha létezett egyáltalán. Ennélfogva egy meg nem talált tárgyon egy mitológia (értsd nem létező) személy vérének felfedezésében hinni, hát... Inkább No Comment, senkit nem akarok megsérteni...
2018. jan. 13. 11:07
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Már elnézést, de honnan tudták megállapítani, hogy az Jézus vére?

Birtokában vannak Mária vagy Isten genetikai adottságainak?

Mert ezek nélkül nehéz lenne megállapítani, honnan származik egy vérfolt...

2018. jan. 13. 11:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Hülyeség a köbön. Hatalmas az időbeni eltolódás Jézus kora és a frigyláda között a másik dolog pedig az hogy teljesen felesleges lett volna Jézus részéről hogy bármilyen oknál fogva vért hullasson rá.

Kérdező ha ismernéd Jézust és elfogadnád őt annak Aki akkor világos lenne hogy felesleges lenne a szövetség ládáját vérrel beszennyeznie Isten Fiának.

2019. máj. 27. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!