Ha valóban létezne a mennyország és kialakíthatnád a sajátodat, milyen lenne?
Ez a legjobb kérdés amit láttam.
Én ezen sokat gondolkodtam korábban, és mindig úgy voltam vele, ha nem ilyen a valódi, akkor be se teszem a lábam.
"Lehet, hogy a mennyország jó hely, de a pokolban több az ismerős. "
Tényleg fontos a változatosság, a sokféle tanulási és kikapcsolódási lehetőség, a tetszetős környezet, stb.
Nagyon sok követelményem van, de örömmel jelentem nektek, a valóság ezt teljesíti, sőt felülmúlja.
Ez Örömhír (evangélium) vedd komolyan.
Ha kiröhögsz, akkor is jó, legyen szép napod!
Teljesen olyan, mint amilyen a The Rocky Horror Picture Show!
:D
A házam olyan lenne mint a vidámparkban az Elvarázsolt kastély (csak trükkök nélkül,bár a forgó-rázkódó székek jöhetnek,meg az UV fény:D)
És a Mennyei DVD Kölcsönzőben meglenne minden film (folyamatosan frissülne) és ingyen lenne kivenni egy-egy dvd-t:D
Illetve lenne egy Végtelen Könyvtár,ahol szintén meglenne minden könyv amit eddig kiadtak:P
És jönnének velem a haverjaim^^
Meg lenne egy Kifogyhatatlan Söröshordóm is:D
21:39-nek
Igen, valóban vannak ilyen felfedező-típusú lelkek, akik ezt teszik, de honnan tudtad? Csak nem?
Hű! Nehéz lenne berendezni egy saját világot, ami a végítéletig boldoggá tesz.
Az biztos, hogy rengeteg gyönyörű nő kell bele, rengeteg szabad út, rengeteg aszfaltszaggató sportkocsi, egy hatalmas könyvtár, rengeteg jó film, lovak...
Hmmm... még hosszú a lista.
"rengeteg gyönyörű nő kell bele..."
Hadd kérdezzem meg: Minek is? Pontosabban: mit akarsz tenni velük?
De egyébként jó a válaszod, és nem fogsz unatkozni, megígérem.
Kis parasztház,sok szín,sok cica,és különböző állatkák,virágok,kistó,amiben úszni lehet,ismerős halott emberek sűrű vendéglátása,egy jósgömb,amiből az élőket figyelem,főleg a barátokat,rokonokat..És rohanok eléjük,mikor meghalnak! :)))
A külsőmet bármikor megváltoztathatom,anéklkül,hogy ne ismerjenek fel,pl most fehér bőrt szeretnék,és hosszú fekete hajat,egyiptomi ruhát,arany fejdíszeket,és szeretnék mezitláb járkálni,barátkozni a többiekkel,művészkedni,építeni,közösségi munkákba fogni,és szerintem ha menyország,akkor is lehet kutatómunkákat végezni,mert mindíg van még az ismeretlenből ott is!Meglátogatnám más bolygók menyországát is,s talán oda is születnék az ő bolygójukra kipróbálni mindenféle életet..
"Hadd kérdezzem meg: Minek is? Pontosabban: mit akarsz tenni velük?"
Hátizé... azt hiszem sakkoznék ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!