Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Voltam templomban, bejáratnál...

Voltam templomban, bejáratnál ki volt egy plakát az abortusszal kapcsolatban: Ne ölj meg, anyám, nem tudod, hogy mi lett volna belőlem. Nagyon zavaró, mit tegyek, hol jelentsem?

Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 08:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Csak tépd le és kész...

Ha nagyon buzgó vagy, akkor nyomtass valami plakátot arról, hogy nem lehet megölni azt, ami még nem is él, vagy egy olyat ami azt írja, hogy "ki tudja mire nem lettem volna képes, és mit értem volna el ha nem kellett volna kihordanom és felnevelnem ezt a sejtcsomót."

Egy idő után csak megunják a mocskolódást.

2017. dec. 30. 16:16
 22/28 anonim ***** válasza:
76%

21.Hsz!

Talán jobban járt volna a világ,ha szemétre hánytak volna "sejtcsomó"korodban!

2017. dec. 30. 16:20
 23/28 anonim ***** válasza:
17%
#22 köszönöm, hogy megint bizonyítottad, hogy milyenek az igazi hívők.
2017. dec. 30. 16:37
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
21-es! Hány küretedre próbálsz így magyarázatot találni? Egy okozott ekkora traumát? Vagy 2-3 után lettél ilyen agresszíven reagáló? Ugyanakkor: miből gondolod, hogy a 22. hívő? Mert a hívőkön kívül mindenki elfogadja az abortuszt?
2017. dec. 30. 17:47
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok hívő, de mélységesen elítélem azokat a gyáva embereket akik abortuszra mennek.
2017. dec. 30. 17:51
 26/28 anonim ***** válasza:

21.Hsz!

22.hsz.vagyok.

Nem tettem mást,csak feltételes módban visszatükröztem rád azt,amit kiírtál,mint egy sejtcsomó.

2017. dec. 30. 23:23
 27/28 anonim válasza:
0%
20asnak: egy szóval nem mondtam hogy az abortusz vicces te gyökr
2018. jan. 2. 11:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nagyon buzgó vagy, akkor nyomtass valami plakátot arról, hogy nem lehet megölni azt, ami még nem is él"

Ó, ilyenkor nem számít életnek, de ha evolúcióról van szó, akkor már egy RNS is élőnek számít. És nem is tudtam, hogy az élettelen dolgok anyagcserét folytatnak, növekednek, fejlődnek, stb.

2018. jan. 3. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!