Voltam templomban, bejáratnál ki volt egy plakát az abortusszal kapcsolatban: Ne ölj meg, anyám, nem tudod, hogy mi lett volna belőlem. Nagyon zavaró, mit tegyek, hol jelentsem?
Csak tépd le és kész...
Ha nagyon buzgó vagy, akkor nyomtass valami plakátot arról, hogy nem lehet megölni azt, ami még nem is él, vagy egy olyat ami azt írja, hogy "ki tudja mire nem lettem volna képes, és mit értem volna el ha nem kellett volna kihordanom és felnevelnem ezt a sejtcsomót."
Egy idő után csak megunják a mocskolódást.
21.Hsz!
Talán jobban járt volna a világ,ha szemétre hánytak volna "sejtcsomó"korodban!
21.Hsz!
22.hsz.vagyok.
Nem tettem mást,csak feltételes módban visszatükröztem rád azt,amit kiírtál,mint egy sejtcsomó.
"Ha nagyon buzgó vagy, akkor nyomtass valami plakátot arról, hogy nem lehet megölni azt, ami még nem is él"
Ó, ilyenkor nem számít életnek, de ha evolúcióról van szó, akkor már egy RNS is élőnek számít. És nem is tudtam, hogy az élettelen dolgok anyagcserét folytatnak, növekednek, fejlődnek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!