33hetes terhes vagyok, a baba minden mozdulata fáj, a méhszáj környéke, bele nyilal a hüvelyembe is, reggel óta gyenge fájásokat érzek, nem vészes csak zavaró. Meg vagyok ijedve, kellene orvoshoz mennem?
Szerintem jó lenne.
Én is így érzem magam kb 1 hete de én már 39 hetes vagyok, baj nem lehet. Gondolom te még nem szeretnél szülni. Nem azt mondom, hogy koraszülésre utalnak a panaszaid de jobb, ha lát doki.
A legelső pár dolog amit meg kell ilyenkor tenni és nem egyből rohanni a dokihoz, főleg, hogy csak zavaró fájásokat említesz. Magnézium nagyobb mennyiségben. Vedd be és pihizz le, feküdj kényelmes pózba, esetleg előtte jó meleg vízzel zuhanyozz le. Ha enyhülnek a tünetek akkor szimplán jósló... meg amilyen időjárás van... minden kismama össze vissza szenved :)
Én is napok óta sokszor mikor felállok begörcsöl a hasam alja, de úgy, hogy huhogni tudok csak, tehát ez már nem a zavaró kategória, hanem a jaj minjá elájulok XD Na nekem a magnézium és pihi 10 perc után csodákat tesz. Babuci is hol pörög megállás nélkül akkor levegőt alig kapok, hol meg olyan lusta, hogy bepánikolok :)
Én holnap töltöm a 35. hetet.
Amíg a pihi és magnézium elmúlasztja, vagy enyhíti nincs ok aggodalomra, de ma próbálj meg inkább pihizni, ha 1-2 óra múlva is ilyen rossz vagy rosszabb és nem enyhül akkor nézesd meg ügyeleten magad. Inkább, minthogy tényleg baj legyen.
Minden jót!
34hkm
Értem... akkor, ha estig semmi nem változik, akkor nézesd meg. Inkább legyél paramami, főleg nyitott méhszájjal. Egyébként megnyugtatásként írom, hogy most született két korababa 34-35 hetesek a kismama csopinkba, és mindenki nagyon jól van :) Persze, jobb, h aminél tovább bent marad a babuci.
Minden jót, és inkább egy potya út mint a gond, főleg, ha tényleg sehogy sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!