Pár napja reggel mikor kimegyek wc-re kicsit nyálkás a wc papír olyan, mint a vér, de halványabb sokkal ilyen vizes. Mikor elmegyek a dokihoz azt mondja semmi gond zárt méhszáj stb. Pihenjek. Akkor honnan jön? Én már nem értem ezt.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 19:53
2/14 A kérdező kommentje:
ja elfelejtettem írni ,hogy csak a 26.hétben vagyok.
2012. ápr. 14. 19:55
3/14 Katicabogárka20 válasza:
ez engem is érdekelne nagyon 24hetes khm
4/14 anonim válasza:
világosabb mit jelent? halvány rózsaszín? mert az vér, valószínü ha nem la´tott a doki semmit a méhszáj érzékeny és mint az orr vérzés elpattan egy hajszál ér.
ha még rózsaszín sem, akkor az sima folyás. nekem mindig is sok volt, és sárgás is volt többször.
5/14 A kérdező kommentje:
Igen ilyen nyálkás rózsaszínes . Szerintem vér. De már pár napja tart ám . Úgy döntöttem párommal,hogy Hétfőn megnézetjük ismét .De a betéten meg sima folyásnak tűnik.Engem aggaszt.
2012. ápr. 14. 20:14
6/14 anonim válasza:
gyulladás esetleg fertőzés. Nekem is ez volt, nálam későn vették észre, nem volt mit tenni, nézess kenetet én ezt tanácsolom!!
7/14 A kérdező kommentje:
Hány hetes voltál ,ha nem vagyok túl indiszkrét? Nagyon sajnálom :(
2012. ápr. 15. 16:25
9/14 anonim válasza:
22 hetes:(( Nekem is azt mondták szedjek rutascorbint, mert lehet gyengék az erek, közben meg gyulladásom volt:(( Én ezért mondom neked, hogy inkább kenet, mint rutascorbin...
10/14 A kérdező kommentje:
Értem.Nekem magnéziumot javasoltak napi 3-mat.Vetetek ,mert megijesztettél picit.
2012. ápr. 15. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!