Voltam templomban, bejáratnál ki volt egy plakát az abortusszal kapcsolatban: Ne ölj meg, anyám, nem tudod, hogy mi lett volna belőlem. Nagyon zavaró, mit tegyek, hol jelentsem?
Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 08:32
11/28 anonim válasza:
Ez most valami béna provokatív szarság? Hála az égnek nem kötelező templomba járni. Ha nem értesz egyet a tanaikkal, akkor ne menj oda és kész.
12/28 anonim válasza:
Gondolom ezt az idézetet ebből a cikkből szedted, nem jártál te templomban: [link]
El kell fogadni, hogy ők ebben hisznek, nem kötelező követni. Engedd el.
13/28 anonim válasza:
Aha, 12-es tényleg! Tehát a kérdező egy provokáló hazug disznó, nagyon zavaró, mit tegyek, hol jelentsem? :)))
14/28 anonim válasza:
Csak egy tipp: ne járj templomba ha nem értesz egyet a hitükkel.
15/28 anonim válasza:
Hát igen, látod kérdező, sok képmutató ember jár templomba. Játszod a vallásost, de nem az abortusz zavar hanem pont az aki ellene akar tenni? Képmutatásból jeles:-D
16/28 anonim válasza:
Hol is vagyunk?
Ez a nácizmus,vagy nyilas terror,kommunizmus,vagy mi a fene,ahol embereket meggyőződésük miatt akarják feljelentgetni?
Engem nagyon zavar a diszkók irgalmatlan zaja,meg az ugrabugráló tinik. Nem tudok ott az 58 éves osztálytársammal egy jót beszélgetni az ocsmány zajtól.Hol jelentsem fel a zajkeltőket?(sicc!)
17/28 anonim válasza:
Tökre megértem, hogy zavart, hogy ezt kellett látnod egy templom ajtaján! Szerintem is sokkal-sokkal több helyen kéne ilyen plakátot látni, nemcsak ott. Jelentsük együtt? ;-)
18/28 anonim válasza:
Templomba jársz és most döbbentél rá, hogy a vallás szerint az abortusz bűn? Gratulálok.
19/28 anonim válasza:
Mennyi fafejű humortalan ember... nekem tetszett :D
20/28 anonim válasza:
Utolsó, ha szerinted az abortusz humoros, veled nagyon nagy bajok vannak és kezeltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!