Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi történt a szobatársammal?

Mi történt a szobatársammal?

Figyelt kérdés
A szobatársam egy ideje furán viselkedik. Egyik reggel arra ébredek, hogy valamit mormol (pl. Vmi ismeretlen nyelvű imádság). Amikor észrevette, hogy felébredtem, úgy csinált mintha aludna. Nem foglalkozik a kötelességeivel, (szorgalmi időszak végén vagyunk ugyhogy rengeteg Zh van) hanem helyette vmi vallási könyvet olvas tabletjén, elvonul wc-re fèl órára, de nem a nagydolgát végzi. Sokszor ha bezzélek hozzá, olyan mint egy zombi csak néz ki a fejéből, majd miután harmadszor kérdezem megkérdezi, hogy Kérdeztem valami? Kérdezem, hogy valami problémája van azt mondja nincs semmi gond. Egyszer előjött a szó hogy mik a legkorábbi emlékink azt mondja, hogy ő emlékszik a születése elötti időre is... Ami tudományosan képtelenség... Megkérdőjelezi az evoluciós fejlődést... Ha vki megkérdőjelez vmi vallási dolgot egyből letámadja. Láttam, facen hogy részt vesz vmi hitgyülekezeten vagy min(pontos eseményt nem tudom). Félreértések elkerülése miatt én katolikus keresztény vagyok, de nem az az elvakult fanatikus fajta. Most úgy látom, hogy a srác vmi szektaszerüségbe került... Mi a véleményetek? Mit kéne tennem? (Bocs a helyesírásèrt mobilról írok)
2017. dec. 7. 22:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha a születése előtti időre is emlékszik, vagy legalábbis úgy véli, akkor valami krisnás, vagy keleti vallási szektába kerülhetett bele, ahol hisznek a reinkarnációban. A Hit Gyülekezetében ugyanis nem hisznek a reinkarnációban.

Egyetértve az előttem szólókkal: ne tőlünk kérdezd, elég nagy már ő, őt kérdezd!

2017. dec. 17. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!