Kreacionisták, abba nem gondoltatok bele hogy ha tudományos tényeket tagadtok a hitetek védelmében, azzal pont hogy a saját hiteteknek ártotok?
Egyetértek Süttürüttü-vel.
Én például azért is jöttem ki a kereszténységből, mert olyan emberek (is) vannak ott, mint a 43%-os válaszoló.
Nekem is azt tanították, hogy nincs evolúció, de aztán persze kiderült számomra, hogy tévednek, mert van.
Az Istenbe vetett hitemet továbbra is megtartottam, de többet nem engedem, hogy akár egyetlen felekezet is megmondja nekem, hogy miként értelmezzem a Bibliát, mit fogadjak el a tudománnyal kapcsolatban, és hogyan éljek.
Ettől függetlenül nem lettem vallásellenes (pl. az éjféli misére karácsonykor biztosan el fogok menni), de nem tartom már magam kereszténynek.
"Nekem is azt tanították, hogy nincs evolúció, de aztán persze kiderült számomra, hogy tévednek, mert van."
Pontosan a mondatod második fele igaz! Vagyis már a Vatikán is elfogadta az Evolúciót! Ebben az az esetben valaki hazudott valakinek, de mint tudjuk a tettes ismeretlem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!