Kedves hívők! Szerintetek a szexualitás rossz dolog, esetleg bűnnek tartjátok? Ha igen, akkor miért?
Fura, hogy mindenki a kereszténységre gondol, és a bibliával példálózik amikor a kérdés nem utal rá. A kérdés feltevés ebben a formában valójában eléggé értelmetlen vagy nehezen értelmezhető.
Kik azok a hívők? Kikhez szól ez a kérdés? Mit ért szexualitás alatt (mert ez így nem egy konkrét cselekvés)?
Köszönöm a válaszokat!
A kérdés természetesen a keresztény hívőkhöz szólt, de Magyarországon szerintem ez egyértelmű kell legyen, az akadékoskodó válaszolónak üzenem, hogy gondolkodjon el, szerinte hány kereszténytől különböző hívő van jelen a kategóriában. Megsúgom, nagyon kevés, ezért is értelmezte mindenki a kereszténységre, ahogy én js gondoltam.
Szóval összegezve:
Nem tartjátok bűnnek a szexet. Akkor miért van mégis ekkora felhajtás nálatok egy egyszerű, elemi ösztönből végrehajtott cselekvés miatt?
Úgy értem, a Biblián túl mi az, ami kivetnivaló lenne abban, ha valaki házasságon kívül szexel, vagy hogy homoszexuálisként is át akarja élni ugyanazt a szenvedélyt, amit mások?
Ez miért akkora bűn azon túl, hogy le van írva a Bibliában? A Biblia nem is indokolja meg rendesen a dolgot, csak kijelenti, hogy legyen így, nem?
Akkor miért hallgattok rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!