Akik lapos földben meg néhány ezer éves világegyetemben hisznek, szerintetek tényleg komolyan is gondolják, vagy csak unatkozó trollok akik ilyen képtelenségek hangoztatásával próbálnak feltűnősködni?
Te jóságos ég, Genezis, egyetlen mondatot nem sikerült a Napról az egész kommentedben, aminek értelme is lett volna... Könyörgöm, legalább a wiki ide vonatkozó szócikkét olvasd el, mielőtt bármi mást írnál!
"Te jóságos ég, Genezis,"
Még mielőtt felfedezted már rég átolvatam és böngésztem, sajnos át van itatva a milliárdos számokkal.
Azért rengeteg helyen nyomatékosan olvastam hogy nem lehet a Napbol vörös törpe. Valamit sejtenek az evolucioval átitatott tudosok.
66%- os nem gondoltam hogy ennyire szánalmas hozzászolást böfögsz.
Csipi nagyon valami az evolució vallását mi?
Se baj fiuk. Vergödjetek csak, nem sok vizet zavar!
Szevasztok
"66%- os nem gondoltam hogy ennyire szánalmas hozzászolást böfögsz."
Szánalmas az, aki nem képes egyszerű műveleteket elvégezni sem. Ha óránként zsugorodna a Nap 1 métert, ezer év alatt akkor sem zsugorodna 1%-ot. Legalább számolj utána, mielőtt ökörséget leírsz.
"Csipi nagyon valami az evolució vallását mi?"
Számomra nem okoznak súlyos hitbeli zavarodottságot a tudomány újabb és újabb felfedezései. Se az evolúció, se a több milliárd éves Nap és Föld.
"Szánalmas az, aki nem képes egyszerű műveleteket elvégezni sem."
Isen elég szánalmas az érved.
"Ha óránként zsugorodna a Nap 1 métert, ezer év alatt akkor sem zsugorodna 1%-ot."
Nem "Ha" hanem másfél métert zsugorodik jelenleg és a zsugorodás folyamata is lassul- azaz régebben nem másfél métert zsugorodtt egy óra alatt hanem többet, joval többet.
"Legalább számolj utána, mielőtt ökörséget leírsz."
Legalább gondolkozz mielőtt ökörséget firkálsz!
"Nem "Ha" hanem másfél métert zsugorodik jelenleg és a zsugorodás folyamata is lassul- azaz régebben nem másfél métert zsugorodtt egy óra alatt hanem többet, joval többet. "
Akkor fordítsuk meg a dolgot!
Várjuk a bizonyítást az állításaid mellé! Nos? Hol vannak a hiteles tanulmányok, kísérletek, számítások a Nap zsugorodásáról,pláne annak lassulásáról?
"Nem "Ha" hanem másfél métert zsugorodik jelenleg és a zsugorodás folyamata is lassul- azaz régebben nem másfél métert zsugorodtt egy óra alatt hanem többet, joval többet."
Oké. Számolj kérlek utána. Így is hülyeség, nem változtat a dolgokon.
"Akkor fordítsuk meg a dolgot!
Várjuk a bizonyítást az állításaid mellé! Nos? Hol vannak a hiteles tanulmányok, kísérletek, számítások a Nap zsugorodásáról,pláne annak lassulásáról?"
Nos nem arra megy ki a játék hogy most bizonyítsak mint Jézus Pilátusnak, te meg a hozzás hasonlók nem kapják meg ezt az örömöt, hanem akit bensőségesen érdekel az utánna jár ebben a nagy zűrzavarban(Babilonban)
Máté 7:8 Mert aki kér, mind kap; és aki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik.
Istentöl- kap,talál,megnyittatik.
"Nos nem arra megy ki a játék hogy most bizonyítsak"
Értem. Tehát a kretardok ismét csak kiszoptak a kisujjukból néhány kamuszöveget, amit természetesen ismét csak nem bizonyít semmi, de te pedig gondolkodás nélkül bevetted. Büszke lehetsz magadra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!