Nem értitek, valójában mindegy tanulni tapasztalni vagyunk itt?
Elgondolkodtató
A valódi Teremtő, ő megadta a Földet és ez a bolygó arra van hogy tanuljunk rajta, jót, rosszat, ki mit vállalt magára leszületése előtt. Amit még nem tanult meg előző életében azt megtanulhatja jelen életében. A lelkek tanulni, tapasztalni járnak ide. A lélek kiválasztja a családot, a körülményeket, mindent. Beíródik a tudatalattiba a legmélyebb program például "bátorságot tanulok" és minden adott lesz hozzá.
Mindig van valamit tanulni. A betegség is tanít.
A valódi teremtő nem írja elő hogy melyik vallásnak legyél híve, hiszen mindegyik valóságos és tanít valamit.
Az atesistákkal sincs semmi gond, az is egy hit.
Ahelyett hogy szapulnátok a másik hitét fujj Jézus, a másik fujj ateisták, összetartás kéne.
Jézus is sok mindent adott, tanított az akkori embereknek, úgy ahogy azt az akkori világ embere be tudta fogadni.
"ez a hitem"
Kihevered:) Olvasgass többet Páltól
"Kihevered:)"
Pont, mint te hitedet.
"Pont, mint te hitedet."
Nem kösz, jó nekem az örök élet Jézussal:) Elkárhozni te fogsz, ne keverd össze magad velem
"Ezós hit ide vagy oda, a kérdező nagyon helyesen látja"
Mondjuk a tanulással én is egyetértek, de a másik részével nem. Vajon kiegyezhet-e, megbékélhet-e a sátán és képviselői Jézussal és képviselőivel.
Sajnos a sok ateista troll tagadja a sátánt, így az könnyűszerrel használja őket. Mondjuk Istent is tagadják és amellett erőteljesen szidalmazzák, ami kissé ellentmondásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!