Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem értitek, valójában mindegy...

Nem értitek, valójában mindegy tanulni tapasztalni vagyunk itt?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtató

A valódi Teremtő, ő megadta a Földet és ez a bolygó arra van hogy tanuljunk rajta, jót, rosszat, ki mit vállalt magára leszületése előtt. Amit még nem tanult meg előző életében azt megtanulhatja jelen életében. A lelkek tanulni, tapasztalni járnak ide. A lélek kiválasztja a családot, a körülményeket, mindent. Beíródik a tudatalattiba a legmélyebb program például "bátorságot tanulok" és minden adott lesz hozzá.

Mindig van valamit tanulni. A betegség is tanít.

A valódi teremtő nem írja elő hogy melyik vallásnak legyél híve, hiszen mindegyik valóságos és tanít valamit.

Az atesistákkal sincs semmi gond, az is egy hit.

Ahelyett hogy szapulnátok a másik hitét fujj Jézus, a másik fujj ateisták, összetartás kéne.

Jézus is sok mindent adott, tanított az akkori embereknek, úgy ahogy azt az akkori világ embere be tudta fogadni.

2017. okt. 13. 13:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem te az ezós rovatot keresed
2017. okt. 13. 13:35
 2/19 A kérdező kommentje:
ez a hitem
2017. okt. 13. 13:36
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Ez a te ezós hited
2017. okt. 13. 13:37
 4/19 anonim ***** válasza:
18%

"ez a hitem"

Kihevered:) Olvasgass többet Páltól

2017. okt. 13. 13:40
 5/19 anonim ***** válasza:
A tapétával megpróbálok összebújni, s nem ártani senkinek...
2017. okt. 13. 14:53
 6/19 anonim ***** válasza:
34%

"Kihevered:)"

Pont, mint te hitedet.

2017. okt. 13. 15:02
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez a new age hite.
2017. okt. 13. 16:50
 8/19 pelgrim ***** válasza:
56%
Ezós hit ide vagy oda, a kérdező nagyon helyesen látja. Igen, tanulni vagyunk itt, szerintem még egymás szapulása is a tananyaghoz tartozik, még a legszörnyűbb dolgok is, valamint a szép, a jó dolgok is. A kérdező, sejtem a híres amerikai pszichiáter Michael Newton kutatásainak eredményeire alapozza állításait.
2017. okt. 13. 20:12
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

"Pont, mint te hitedet."

Nem kösz, jó nekem az örök élet Jézussal:) Elkárhozni te fogsz, ne keverd össze magad velem

2017. okt. 14. 06:56
 10/19 anonim ***** válasza:

"Ezós hit ide vagy oda, a kérdező nagyon helyesen látja"

Mondjuk a tanulással én is egyetértek, de a másik részével nem. Vajon kiegyezhet-e, megbékélhet-e a sátán és képviselői Jézussal és képviselőivel.

Sajnos a sok ateista troll tagadja a sátánt, így az könnyűszerrel használja őket. Mondjuk Istent is tagadják és amellett erőteljesen szidalmazzák, ami kissé ellentmondásos

2017. okt. 14. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!