Mivel több Isten a semminél?
"Mivel több Isten a semminél?"
Próbáld meg átgondolni a kérdést, mielőtt marhaságot írsz!
"Ha Isten teremtett mindent kivétel nélkül, akkor mi létezett akkor, amikor még semmi sem volt megteremtve?"
Mondom...
"Ha Isten teremtett mindent kivétel nélkül, akkor mi létezett akkor, amikor még semmi sem volt megteremtve?"
Az ateistáknak mitől lesz ennyire paradoxon-gondolkodásuk?
''Mivel több Isten a semminél?"
Isten Örökkévaló, nála nincs idő.
Isten Teremtő tehát Ő mindennél több, hatalmasabb, vagyis bármit meg tud csinálni, ami jó.
Mivel több az evolúció a semminél?
(ezt én is megkérdezem)
Az evolúció, honnan szedte a cuccokat, és mitől volt a bumm,ha elem nem alakul ki csak úgy. Amitől kialakulhatott a Föld, mitől lett Bolygó, Nap... annyi állat , növény létezik, és minden élőlénynek van haszna a természetben.
A Föld tökéletes távolságra van a Naptól, ideiglenes a hőmérséklet, van oxigénünk, gravitáció,víz,nekem a Teremtés sokkal reálisabb.
13:
Kérdésre válasz: 0 %
Kérdező fizkázása: 100 %
Minek ír ide az ilyen?
14:
"a Teremtés sokkal reálisabb."
Számodra......
"Az evolúció, honnan szedte a cuccokat,"
Az evolúció sehonnan nem szedett semmit, az egy folyamat. Kb. mintha azt kérdeznéd, hogy a népszavazás honnan szedte a cédulákat?
"mitől volt a bumm,ha elem nem alakul ki csak úgy"
Uh. Fogalomzavar. Nem tudjuk mitől volt a nagy bumm, de az nem azt jelenti, hogy "nem tudom, tehát Isten volt".
A "pont megfelelő minden" meg olyan, hogy nem a pohár öleli körbe pont jól a vizet, hanem a víz vette fel a pohár alakját. Remélem érted.
a víz veszi fel az edény alakját, sőt, ha színes az üveg, még a színét is
"Ha Isten teremtett mindent kivétel nélkül, akkor mi létezett akkor, amikor még semmi sem volt megteremtve?
Isten létezett. Semmi amúgy nem létezik.
"13:
Kérdésre válasz: 0 %
Kérdező fizkázása: 100 %
Minek ír ide az ilyen? "
Az ilyen azért ír ide bogaram, mert Ozmium minden második héten felteszi ezt a kérdést. Nyilván trollkodásból, nem pedig megértésből, de ezt ti úgysem tudjátok felfogni.
Szerettek marhaságokat írni, azt te is bizonyítottad
#18 Ugye ha jól értem, akkor te egy keresztény ember volnál ?
Ha jól tudom, neked keresztényként azt is el kellene tűrnöd, ha igazságtalanul megvernek, és akár még meg is gyilkolnak. Ezek mellett szeretettel kellene lenned bántóid felé. Pszichológiát tanulok, és pár dolgot elmondhatok neked, amit nem árt ha tudsz. Egy részről a viselkedésed, nem csak egy keresztény hívőtől elfogadhatatlan, de az ilyen arrogáns, és lekezelő, viselkedés egyetlen átlag állampolgárnak sem egészséges. A következő dolog, hogy rendszeresen visszatérsz Ozmium kérdéseire, de ez hagyján, folyamatosan válaszolsz is rájuk. De mi is a probléma? Saját magadon sem tudsz uralkodni, képtelen vagy a saját egoizmusodat leküzdeni, így kényszeresen muszáj írnod, mert máskülönben a feszült érzés, amit érzel nem hagy téged nyugodni. Na ez szintén egy olyan dolog, ami egészséges lelkületű embernél nincs. Azt gondolom további elemzésre nincs szükség. Javaslom, hogy menj el a házi orvosodhoz, kérj egy beutalót a pszichiátriára, ahonnan lehetőséged lesz majd egy pszichológushoz eljutni, akivel beszélgethetsz a gondjaidról.
Ozmium amúgy jó a kérdésed, de egy hívőnek nyilván rájöttél teljesen mindegy milyen érveket hozol fel, mert a keresztény program irányított diktatúrája, az elméjüket korlátok közé szorítja. A Biblia író gondosan figyeltek arra, hogy a világban sokan lesznek akik majd átlátnak a szitán, és akkor majd cáfolások fognak a Bibliát illetően megjelenni, amiket a legegyszerűbben, aki nincs velünk, ellenünk van igehelyekkel próbáltak meg kivédeni. Nem véletlen, hogy tele van a Biblia a "világi emberek" bölcsességének letörésével, amikkel azt az érzést erősítik a keresztényekben, hogy aki világi ember, annak az elméje beteg. Bár a hívők nem túl eszesek, de akik a Bibliát összerakták, elég okosak voltak.
Engem leginkább továbbra is az érdekelne, hogy mi értelme az univerzumnak, miközben a föld rendkívül minimális részét teszi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!