Mi a véleményed erről? Nyugodtan leszedheted a fejem!
"A Biblia azt mondja, hogy Isten szeret minket... Hát szerintem a frászt szeret! Akkor megadna nekünk mindent, és szerintem ha van Isten, akkor túl akaratos, és képes egy életre megsértődni Éván és Ádámon."
Ó, ami ott történt nem egy megsértődés volt, hanem egy próba, mennyire működik a teremtménye. Ha építenél egy robotot, akkor nem próbálnád ki, hogy működik-e, nehogy hülyeséget csináljon? :-) Hülyeséget csinált, ezért keletkezett a halál. Az ember ajándéka a szeretet, boldogság, törődés, emberség ezerszer többet érnek, mint a földi dolgok.
"Na persze, és még én vagyok a sértődős..."
Maradjunk a robotos példánál: Ha építenél egy robotot, és ott van egy atombomba, világ elpusztító beindító-gomb, és megnyomná, nem lennél mérges??? ;)
Lehet, hogy Isten azt akarja, hogy megtapasztaljuk a bánatot, hogy megtanuljuk mi is az igazi boldogság. Az élet nem fenékig tejfel, de mindig pozitívan kell előre nézni és nem feladni.
(Egy volt öngyilkos jelölt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!