Isten ha létezik akkor el magyarázná valaki nekem hogyan jött létre?
Figyelt kérdés
#isten létrejötte
2017. szept. 16. 17:12
21/26 anonim válasza:
Értem Kapitány_úr!
Ne használjunk matematikai analógiát,hanem inkább használjunk matematikai analógiát.
Érdekes érvelés!
22/26 Kapitány_úr válasza:
OFF
@22-es:
Te szerencsétlen, nem ezt állította a kommentem, hanem javaslatot adott egy szemléletesebb analógiára, annak alapján, amit az elején kikötöttem: "ha mindenképpen matematikai analógiát akarsz felállítani...", mert az analógiát alapvető ellentmondásban van a tárgya definíciójának lényeges következményeivel.
OFF-vége
23/26 anonim válasza:
23.Hsz!
Hála Istennek,nem te döntöd el ki szerencsés,és ki szerencsétlen.
Én szerencsés vagyok,mert az Örökkévaló Isten szeret,és meghallottam örökéletre hívó szavát,s követem azt.
24/26 imakommandós válasza:
"Mindenható, nem foghatjuk meg őt".
25/26 anonim válasza:
Az a gond, hogy a kérdésed azt feltételezi, hogy a Teremtő az általa teremtett világ alárendeltje, vonatkoznak rá olyan szabályok, hogy mikor/hogyan/miből jött létre.
26/26 anonim válasza:
Emberi ésszel az "Isten volt, van és lesz", az "Isten valahogyan létrejött a semmiből", és a "nincs Isten, hanem az univerzum jött létre a semmiből" feltevések mindegyike ugyanolyan nehezen felfogható és elképzelhető. Nem hiszem, hogy valaha lesz olyan, hogy az emberiség erre a kérdésre pontos választ tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!