Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Most tényleg olyan f*ntos...

Most tényleg olyan f*ntos lenne, hogy bérmálkozzak? Semmi közöm se nekem, se a családomnak a valláshoz, a képmutatás meg nem igazán foglalkoztat.

Figyelt kérdés
Szerintem már igenis van jogom ahhoz,hogy eldöntsem akarom e vagy sem.Hogyan mondjam ezt el a szüleimnek,akiknek berögzödése,hogy nekem bérmálkoznom kell?Nem fogom egész évben a templomokat járni,gyónni mindenféle vénembernek,csak azért,mert ha nem,akkor mit mondanak mások.Nem hiszek kimondottan istenben,az Egyházat pedig kifejezetten undorítónak tartom.Nem katolikus iskolába fogok továbbmenni,valószínűleg a lábamat nem teszem be ezután egyik templomba sem.

2017. aug. 29. 09:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod ne tedd, én se bérmálkoztam és egy kezemen meg tudom számolni hányszor kérdezték meg, sose volt beblőle bajom ,a szüleid mit hisznek, ha nem bérmálkozol nem vesznek fel egyetemre vagy nem lehet templomi esküvőd?
2017. aug. 30. 06:22
 12/13 anonim válasza:

Rohadtul nem értem, hogy miért eröltetnek ràd olyat a szüleid, amit nem akarsz. Eleve else mentem volna hit tán óràkra, mert az egész egy agymosàs. Ha a szüleid azért akarnak bérmàkoztatni, hogy rajtad keresztül màsoknak megfeleljenek,.akkor nagy baj van velük.

Stark arra, ki mit gondol rólad, ez a te életed

2019. aug. 25. 23:29
 13/13 anonim válasza:

Rohadtul nem értem, hogy miért eröltetnek ràd olyat a szüleid, amit nem akarsz. Eleve else mentem volna hit tan óràkra, mert az egész egy agymosàs.

Ha a szüleid azért akarnak bérmàkoztatni, hogy rajtad keresztül màsoknak megfeleljenek,.akkor nagy baj van velük.

A helyedben szarnék arra, ki mit gondol rólam, ez a te életed.

2019. aug. 25. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!