Hogy létezhetnek még a mai napig olyan emberek, akik 6000 éves Földben meg ilyesmikben hisznek?
"Törzsfejlődés"
Azèrt az nem hasonlít a "gyíkemberek miatt terjesztik, hogy lapos a Föld, igazítsad meg a fóliasapládat" kategóriába.
De felőlem ezt is hiheted, ha neked így kerekebb a világ. Nekem attól mèg be kell menni dolgozni holnap is. :)
"De, egy csomót írtak. Csak szólok, hogy ne alkalmazd az "amiről nem tudok, az nem létezik, és ez tény" című fotellogikát. Ha pedig műveletlen vagy még, akkor művelődj. Sokat kell olvasni, de megéri. Bölcsebb dolog, mint a saját hiányos tudásomra támaszkodva lehülyézni a világot"
Bocsánat, ha szabadna a tényekre hagyatkoznék, és erre KÉRTEM adatokat (látod befogadó vagyok a tudásra).
Csak valahogy nem jönnek azok a cikkek, disszertációk, tudományos közlemények, amikre mindig hivatkoztok.
Amúgy ez hogy is van:
"
Ha pedig műveletlen vagy még, akkor művelődj. Sokat kell olvasni, de megéri.
Bölcsebb dolog, mint a saját hiányos tudásomra támaszkodva lehülyézni a világot".
Nekem olybá tűnik, mintha te mondanád rám, hogy műveletlen, ostoba vagyok (és nem én hülyézem le a világot), de mégis mindig te/ti maradtok adósok az érvek tényszerű alátámasztásával.
Melyik válaszomra gondolsz, amelyben alaptalanul lehülyéztem valakit/a világot?
Tudnál idézni belőle, csak a rend kedvéért, hogy bocsánatot kérhessek az alaptalan bunkóságért?
A tudásom bővítése érdekében pedig nekem az is elég, ha a válaszaitok hivatkozását belinkeled, ahol megtalálom a tudományos alaposságú cáfolatait az "ostobaságaimnak". Ígérem elolvasom őket, és tételesen megválaszolom.
""Törzsfejlődés"
Azèrt az nem hasonlít a "gyíkemberek miatt terjesztik, hogy lapos a Föld, igazítsad meg a fóliasapládat" kategóriába.
De felőlem ezt is hiheted, ha neked így kerekebb a világ. Nekem attól mèg be kell menni dolgozni holnap is. :)"
Miért? A törzsfejlődés meséje méág a gyíkemberek kialakulását is támogatná, ha ki tudnék találni egy megfelelő sztorit. Pl. egyes embereknek sokat kellett kúszni, majd elkezdtek pikkelyesedni, és beindult a törzsfejlődés során magunkkal hozott gyík-gén aktivitása, ami gyorsan szelektálódott a populációban. Most teljesen hivatalos-tudományos evós leírást adtam meg. Kb. ilyen szinten magyarázzátok a különböző szervek kialakulását. Bár én tudományosabb leírást adtam, mint ti pl. a szárny kialakulásáról:)
Nekem mindegy, hogy a lapos Földben, az törzsfejlődésben, gyíkemberekben, spagettiszörnyben, vagy keringő teás csészébenn hiszel, ettől még nekem is dolgoznom kell, bár ez nekem nem okoz óriási traumát, hogy dolgozni kell menni. Ebbe csak a materialisták vannak begyűrűzve.
"Na, mejött már. Kezdődik. :(" Minek kezdtétek akkor?
"Kb. ilyen szinten magyarázzátok a különböző szervek kialakulását."
Csak azt felejted el hogy a különböző szervek kialakulását és a törzsfejlődést igen gazdag leletanyag támasztja alá.
De amúgy igen, gyíkszerű alapból is elképzelhető egy humanoid életforma kialakulása. Ha nem következik be a kréta kori kataklizma, könnyen lehet hogy legalább egy kisméretű theropoda populáció ilyen irányba szelektálódott volna.
Egy hipotetikus modell készült is erről:
Bár a dinoszauruszok nem egészen hüllők voltak, de a lényeg ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!