Az a rengeteg őslény akiket csak a csontjaikból ismerünk, hova tűntek a kreacionisták szerint?
"Csak épp kollektíve rájuk fogtad hogy hamisítványok, mert találtak már hamisítványt. "
Ez sem igaz:) Akkor ki a hazug? Az, hogy a szövegértelmezésben gyenguska vagy, nem az én hibám:)
"Érdekes, hogy épp te jössz itt a "hazudozósdivel", amikor rendszeresen írsz ki olyan tévhiteket, melyeket számtalanszor ripityára szedtünk..."
Tényleg? Én cáfoltam mindig sikerrel a törzsfejlődést.
Ugye nem gondoljátok, hogy ilyen stílusúakkal leállok beszélgetni?:) Viszlát
"Én cáfoltam mindig sikerrel a törzsfejlődést."
Láttalak már pár vitában, de nemhogy nem cáfoltál semmit, olyan érvet sem láttam tőled ami igaz lett volna.
Hajtogatod a mikroevolúciódat, de semmivel sem tudod bizonyítani hogy bármi is elválasztaná a makroevolúciótól. Ismételgeted az epigenetikai hatásokat, de minden egyes példánál felsülsz, mert semmi alapja. Ha pedig végképp nem tudsz mit kezdeni a tényekkel, akkor ráfogod hogy hamis meg mese, aztán amikor egyetlen linkkel rámutatok, mekkorát hazudtál, onnantól nemes egyszerűséggel "elfelejtesz" többet reagálni arra a témára.
Ja és amikor erre rámutatok, akkor pedig nekiállsz hazudozni folyamatosan, hogy te azt ár megválaszoltad meg megcáfoltad...
Őszintén inkább azon kell komolyabban elgondolkodni, hogy láttam-e már tőled valaha őszinte kommentet.
Jahjh, Diótortácskám, te kis ennivaló!
Érdekes, hogy továbbra sem válaszolsz arra:
" hogy húzod meg a határvonalat: mi az, ami valós ősmaradvány, és mi az, ami nem?"
"Tényleg? Én cáfoltam mindig sikerrel a törzsfejlődést."
- Ez pediglen egy barromi nagy csúsztatás, tortácska!
Mivel egyrészről Te írtál cáfolt állításokat, hazugságokat, melyeket mi is megcáfoltunk, másrészről pediglen Te sehol sem tudtad cáfolni a "törzsfejlődést" (Már megint hazugsággal jössz...). S mikor az orrodra koppintottunk, és szembesítettünk ezekkel, akkor új érvek és bizonyítékok helyett mindig a rövid utat: a spurit választottad, néha olyan cuki dühösen! Szóval: Pá-pá!
"Én cáfoltam mindig sikerrel a törzsfejlődést. "
Überlol xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!