Ha készen lettünk tetemtve, nem evolúciós változások útján, miért vannak felesleges és csökevényes szerveink?
"Képzeld, tanultam, és éppen innen tudom hogy mennyire értelmetlenül túlbonyolított az egész rendszer. "
Akkor nem tanultad, vagy rosszul figyeltél:) pláne, hogy azt írod egy ilyen csodálatosan szép rendszerre, hogy kókler munka. Szerintem te nem ateista vagy, hanem tudod, hogy van Isten és ellene mész. Tehát ez nem természettudományos, hanem hitvita:) Ebben nem tudok segíteni, békélj meg Istennel
"Akkor nem tanultad, vagy rosszul figyeltél"
Akkor megint:
Ha tervezek egy fogaskerék-sorozatot, megoldhatom 12 felesleges össze-vissza fogaskerékkel, amiből persze ha egyet is kiveszek, nem fog működni.
Vagy megtervezhetem értelmesen is, két pont odaillő fogaskerék felhasználásával, ami így sokkal célszerűbb és értelmesebb megoldás.
Ez nem hit, ez nem természettudomány, ez alapvető logika és józan ész. Milyen isten lehet az akiben ennyi sincs?
"Akkor megint: "
Értettem elsőre is, már válaszoltam rá:)
"Ez nem hit, ez nem természettudomány, ez alapvető logika és józan ész"
Számomra így szép, így tökéletes alkotás. Mit vársz attól, hogy valamit hajtogatsz?
Függetlenül attól, hogy szerinted nem logikus, attól még egyszerűsíthetetlenül összetett, tehát tervezve volt
"attól még egyszerűsíthetetlenül összetett, tehát tervezve volt"
Ez meg így eleve hazugság, hiszen rengeteg egyszerűbb formában létezik az állatvilágban.
"Ez meg így eleve hazugság, hiszen rengeteg egyszerűbb formában létezik az állatvilágban."
Ne feledd, csak feltételezés, hogy ezek egymásból alakultak ki. Légyszi gondolkozz, mielőtt írsz, mivel ezzel semmit nem bizonyítottál
Te gondolkozz egy kicsit!
Ugyanis az egyszerűbb rendszerek tökéletesen bizonyítja hogy az egyszerűsíthetetlenül összetett érved hülyeség.
"Ugyanis az egyszerűbb rendszerek tökéletesen bizonyítja hogy az egyszerűsíthetetlenül összetett érved hülyeség."
Ne feledd, csak feltételezés, hogy ezek egymásból alakultak ki. Légyszi gondolkozz, mielőtt írsz, mivel ezzel semmit nem bizonyítottál
"Ne feledd, csak feltételezés, hogy ezek egymásból alakultak ki."
Csak épp ez semmit nem jelent, még akkor sem, ha így lenne. Ugyanis ha létezik egyszerűbb, működőképes rendszer, akkor bukott az egyszerűsíthetetlenség.
"Számomra így szép, így tökéletes alkotás."
Az a te bajod.
Normális ember viszont ismeri a "tökéletes" szó jelentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!