A muszlimok is így látják ezt? A terror mint spirituális csúcsteljesítmény?
Ha az "igazhitű"muszlimok valóban megvetnék a terrort,az MINDENKÉPPEN tettekben nyilvánulna meg.
Azokat az"eltévelyadetteket",akik viselkedésükkel,szavaikkal radikálódásukat jelzik,rögzített bizonyítékokkal való feljelentésekkel,azok,és környezetük megvetésével,jóra vezetésével kifejeznék.
Ezek nélkül,CSUPÁN megtévesztés minden szavuk!
Senki se higyjen nekik!
Az emberek zöme-majdnem teljessége-nem érti a"keresztény"szó jelentését.
A keresztény szó a görög "christianos"szóból ered,ami"krisztusi"-t jelent,vagyis egy EMBERT,aki olyan,mint Krisztus:Úgy gondolkozik,beszél,cselekszik,mint Krisztus.
(Számold meg azt a néhány tucat embert az USA-ban,akire ez igaz!)
A kereszény,nem egy klubtagság,s a kereszténység,nem egy államforma!
Az,egy krisztusi életforma.
A 2001. szeptember 11-i terrortámadást muszlimok tömegei ünnepelték világszerte. Ez azért önmagáért beszél.
Aki tud angolul:
Kedves 13.Hsz!
Mielőtt butaságot állítanál,fogalmazd meg mit jelent az a szó,hogy"keresztény"!
Nem írt ő butaságot, csak szeretne rávilágítani arra, hogy mennyire nem ismeritek az iszlámot és hogy mennyire összemostok mindent.
Ha nektek a terroristák muszlimok és a terrorizmus az iszlámból fakad, akkor pl. Hitlert is egy kalap alá vehetjük Jézussal.
Pontosan ennyi köze van az iszlámnak is a terrorizmushoz.
"Ha nektek a terroristák muszlimok és a terrorizmus az iszlámból fakad, akkor pl. Hitlert is egy kalap alá vehetjük Jézussal. "
Arra mindig van magyarázatuk ha keresztények gyilkolnak, de ha egy állítólagos muszlim gyilkol akkor szerintük az összes muszlim ilyen.
17.Hsz!
Nagyon érdekes a gondolkozásod!Olyan egyedi,hogy olyan nincs is!
Ha én azt állítom,hogy én vagyok a római pápa,hülyének nézel(jogosan).
Ha valaki azt állítja,hogy ő Krisztus követője,minden további nélkül elhiszed,pedig nyilvánvalóan látod,hogy Krisztus ellensége jelleme szerint él.
Hogy miért hiszed el?Talán azt hiszed,te vagy a római pápa.
Nyilván,Mohamed,a háborúiban sok embert megölt,és több forrásból ismert,hogy a feleségévé tettek között kiskorú gyermek is volt.Ha egy muzulmán követi prófétáját a gyilkolászásban,miért ne hinném azt el?
Folyt.:
miért ne hinném azt el,hogy az a terrorista muzulmán?
Az nem lehet kérdés, hogy muszlim e egy terrorista, mikor vallási fanatizmusból gyilkol.
Nem passzióból.
Én azt készséggel elfogadom, hogy a többség nem ilyen, mert az azonnal látható lenne.
Ezzel szemben úgy gondolom, hogy minden vallásos fanatikus, hiszen olyan dolgot hisznek, amire nincs bizonyíték, így csak a papjaikon múlik, merre terelik a nyájat, felszítják e a létező ellenséges érzelmeket.
Mind a Bibliában, mind a Koránban megtalálhatóak azok a sorok, amelyekkel ezt meg lehet tenni, csupán értelmezés kérdése ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!